Asijské bistro Wokin, které prowokuje chutí!

ASIJSKÉ BISTRO WOKIN – ÚSPĚŠNÝ KONCEPT, KTERÝ FUNGUJE JIŽ 2 ROKY NYNÍ OTEVŘEL SVOU DRUHOU POBOČKU. MODERNÍ ASIJSKOU KUCHYNI SI OD TEĎ MŮŽETE VYCHUTNAT V SAMÉM CENTRU PRAHY, NEJEN V BLÍZKOSTI NÁRODNÍ TŘÍDY, ALE NOVĚ TAKÉ NEDALEKO VÁCLAVSKÉHO NÁMĚSTÍ.

Vyzkoušejte umění šéfkuchaře WOKIN i v nově otevřené pobočce, jejíž interiér zdobí slavná mozaika. Všechny pokrmy připravujeme vždy z čerstvých surovin během pár minut, přímo před Vašima očima.

V BISTRU WOKIN SI MŮŽETE SESTAVIT SVŮJ VLASTNÍ POKRM Z NUDLÍ ČI RÝŽE TAK, ŽE SI ZVOLÍTE SUROVINY PŘESNĚ PODLE SVÉHO GUSTA.

Základ pokrmu tvoří nudle nebo rýže (rýžové, vaječné, s pohankou, čerstvé japonské Udon, smažená rýže), doplníte ho masem (hovězím, kuřecím, vepřovým, kachnou), tofu nebo mořskými plody (krevetami, kalamáry). Poté si vyberete ze široké nabídky zeleniny (sójové výhonky, žampiony, houby Shitake, pak choi, papriky, brokolice, cuketa, zelené fazolové lusky, cherry rajčata, bambusové výhonky, jarní cibulka, ananas) a vše doplníte některou z asijských omáček, připravovaných podle našich receptur (Wokin, arašídová, zelený pepř, červené kari, teriyaki, ústřicová). Naše omáčky jsou k dispozici v pestré škále chutí i ostrosti. Chuťový zážitek završíte posypem (sezamová semínka, smažená cibule nebo česnek, koriandr, limeta, jarní cibulka a drcené arašídy nebo kešu).

VE WOKINU MÁME 3 ZÁSADY
Všechny omáčky si připravujeme a mícháme sami od základu
Věnujeme vysokou péči masu, které upravujeme způsobem sous-vide (vaření při nízké teplotě ve vakuu)
Čerstvost a kvalita všech surovin

WOKIN JE BEZ LAKTÓZY, BEZ LEPKU A VHODNÝ I PRO VEGANY
Na všech pokrmech připravovaných ve Wokinu si pochutnají i lidé co mají intoleranci na laktózu nebo lepek, na své si přijdou i milovníci veganské kuchyně. Veganská jídla samozřejmě připravujeme bez vajíčka v základu. Ohledně vhodného výběru kombinace se stačí jen poradit s přátelským personálem.

DESIGN VE WOKINU
Zakládáme si na atraktivním a moderním vzhledu. Dali jsme si velmi záležet na designu, jak při zařizování interiéru, tak při návrhu krabičky. Nudle podáváme v naší signifikantní krabičce z kraftového papíru, kterou můžete rozložit na misku. Novou, již druhou, pobočku Wokin v Jindřišské ulici zdobí unikátní mozaika od Zdeňka Sýkory z roku 1966 – 1968, která byla dříve součástí podchodu na Václavském náměstí. Interiér, který je příjemný s otevřenou kuchyní, Mozaika krásně doplňuje a prostoru dodává jedinečný náboj.

DOPORUČUJEME VYZKOUŠET:
Ve Wokinu si každý zákazník seskládá svůj pokrm podle svých chutí. Nic méně máme jednu podpultovou kombinaci – tradiční Phad Thai, stačí říct obsluze. Říká se, že je nejlepší v celé Praze. Ale jestli zrovna máte chuť jen na něco menšího, studeného, tak určitě vyzkoušejte naše jarní závitky s hovězím masem.

CO JE WOKIN
Skvělí thajští kuchaři, kteří jsou mistry asijské kuchyně
Koncept ve stylu “slož si sám”. Menu je jednoduché a přehledné
Nudle či rýži si můžete vychutnat na místě, nebo si je vzít s sebou v naší krabičce
Omáčky připravované podle vlastních receptur
Čerstvé suroviny se přímo před Vašima očima promění v chutné, zdravé a výživné pokrmy
WOKIN jsou také vynikající saláty, předkrmy a nápoje

Zdroj: http://www.wokin.cz/, https://www.facebook.com/wokinnoodlebistro/, https://www.instagram.com/wokin_noodle_bistro/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.