5 tipů na příjemný valentýnský večer

Čtrnáctý únor, den svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných. Den, kdy svojí lásce dáte najevo, jak moc vám na ní/něm záleží. Máte v plánu nějakou romantiku? Ještě ne? Co takhle připravit nezapomenutelný večer se svou drahou polovičkou při romantickém filmu? Podívejte se na našich 5 tipů, jak navodit tu správnou romantickou atmosféru.

1. Vyměňte pyžamo a tepláky za elegantnější, ale stále pohodlné oblečení. Sledování filmu tak získá tu správnou atmosféru.
2. Dobrá večeře je základ. Pokud to běžně neděláte, zkuste společné vaření s partnerem. Večer můžete udělat speciálnější tím, že zvolíte sváteční prostírání a bublinky. Třeba Bohemia Sekt nealkoholické Rosé vás báječně naladí na společné romantické chvíle.
3. Vyberte vhodný romantický film, ideálně takový, který se bude líbit oběma. Nechcete přeci, aby se váš partner nudil.
4. Příjemnou atmosféru navodíte pomocí několika svíček a tlumených světel.
5. A v neposlední řadě, připravte drobné občerstvení. Nevíte, jak na to? Zde je rychlý recept na zapečené jednohubky se sýrem Brie a Lay’s Oven Baked.

Zapečené jednohubky se sýrem Brie, sušenými rajčaty a prosciuttem
Suroviny:
• chipsy Lay´s Oven Baked bylinkové
• sýr Brie
• sušená rajčata (nakrájená na kostičky)
• prosciutto

Postup:
Každý chips poklademe plátkem sýra a dáme na 180 stupňů na pár minut zapéct do trouby, dokud se nám sýr nerozpustí a brambůrka nezezlátne. Na zapečené brambůrky dáme trochu sušených rajčat a stočený kousek šunky prosciutto.

Svůj oblíbený nealkoholický Bohemia Sekt si teď můžete dopřát i ve svůdné variantě Rosé. Romantická růžová barva a svěží ovocná chuť s převažujícími tóny malin podtrhnou každý zážitek, který by neměl vyprchat z paměti. Za harmonicky vyváženou chuť vděčí nealkoholický Bohemia Sekt náročnému a šetrnému způsobu odebrání alkoholu ve vakuu, při kterém zůstávají nejlépe uchovány aromatické látky, sektu a vínu vlastní. Vzdát se tak můžete alkoholu, ale ne opojné chuti kvalitního sektu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.