Plavková sezóna startuje – vychutnejte si zdravé zmrzliny jedině v Crème de la Crème
Honza Hochsteiger z Crème de la Crème má dobrou zprávu pro všechny milovníky zmrzliny, kteří si zároveň chtějí udržet skvělou postavu do plavek. V nabídce obou jeho provozoven je možné i letos vyzkoušet zdravé zmrzliny bez cukru, slazeny jen stévií, a dále také veganské neovocné varianty této mražené pochoutky.
Plavková sezóna je v plném proudu, stejně tak jako zvýšená poptávka po konzumaci zmrzliny. Recept na to, jak si udržet štíhlou linii a zároveň si vychutnat mražené potěšení, mají již tradičně v pražské Crème de la Crème. I letos jsou v nabídce zdravé verze zmrzlin, které obsahují maximálně 1,9 % tuku a jsou zcela bez cukru, slazeny pouze stévií. Vaše chuťové pohárky potěší varianty pistácie, slaný arašíd a nugát.
Pan Zmrzlinka – Honza Hochsteiger nezapomíná ani na vegany a lidi s alergií na laktózu. Ti mohou vyzkoušet veganské neovocné zmrzliny vyrobené z rostlinného mléka (kombinace rýžového, mandlového, lískooříškového a kokosového). V nabídce jsou veganský karamel, vlašský ořech, slaný arašíd, pistácie a hořká čokoláda.
O tom, že zmrzlina Créme de la Créme je zkrátka nejlepší, svědčí i čerstvé ocenění z Prague Ice Cream festivalu. Honza Hochsteiger zde titul zlatého zmrzlináře obhájil již po třetí.
Tyto zmrzliny mohou všichni vyzkoušet v obou pražských provozovnách. V již tradiční Gelato Café (Husova 12) nebo zcela novém Zmrzlinovém salonu (Národní 23).
Zdroj: www.cremecreme.cz