Francouzské léto ještě nekončí díky limitované edici Specialité Du Chef Entrecote Steak!
Vychutnejte si dozvuky léta stylově, a to společně s novinkou Bageterie Boulevard z limitované edice Specialité Du Chef Entrecote Steak, která vám při zakousnutí připomene všechny zahradní party a grilovačky. Ovšem pokud to pro vás bude málo, nostalgii z dovolené můžete „dokrmit“ ještě pomalu doznívající letní nabídkou inspirovanou Saint Tropez plnou krevet a výborného francouzského sýra.
Sendvič Entrecote Steak je šťavnatá hovězí roštěná zabalená do čerstvě upečeného kváskového chleba navíc doplněna odzbrojující sestavou – vaječná omeleta, křupavá slaninka a vyladěná tatarská omáčka s lehkým dotekem čerstvé jarní cibulky. Kdo by takovým svodům francouzské kuchyně odolal? Dlouho neváhejte, protože tato edice je časově omezená.
Vzpomínku na dovolenou u moře naopak přivanou chutě krevet a oliv. A chcete-li se chvíli zasnít, začněte v Bageterií Boulevard například krevetovou polévkou Krevetový Bisquet z krevet a zeleniny, jež je odlehčená rajčatovým concassé. Pokračovat pak můžete v krevetové jízdě s lehkou verzí řady Fit Calories a sendvičem z olivového chleba s krevetami s olivovou tapenádou. Schovává v sobě krevetový koktejl, tapenádu z oliv a sušených rajčat, baby špenát a čerstvá rajčata. Jste-li spíše vegetariáni, nenechte si ujít lehký sendvič v kombinace kozího sýra a jablek v dýňovém chlebu, kde se rozpečený sýr prolíná s medovými ořechy, brusinkovým dresinkem a rukolou.
Celá tato francouzská veledíla a další speciality z Chef Menu připravil uznávaný a oceňovaný Patrik Bečvář, šéfkuchař Francouzské restaurace Art Nouveau v Obecním domě, který mimo jiné letos s národním týmem českých kuchařů vyhrál nejprestižnější kuchařskou soutěž v Singapuru.
Zdroj: www.bb.cz