Zmrzlinový gurmánský zážitek díky řemeslným kornoutům v Crème de la Crème

Vyhlášená zmrzlina Crème de la Crème si našla již mnoho příznivců. Mistr zmrzlinář Honza Hochsteiger však posouvá gurmánský zážitek z jeho ledové pochoutky ještě o level výše. Nyní si ji můžete vychutnat z čerstvého ručně vyráběného kornoutu. Ten je dostupný v šesti variantách a překvapí vás svojí úžasnou chutí podobnou vaflím, stejně jako svojí křupavostí.

Honza Hochsteiger vždy dbal na precizní kvalitu své zmrzliny a nyní se rozhodl nabídku obohatit také o poctivé domácí kornouty. Ty se vyrábí přímo ve Zmrzlinovém salonu na Národní 23 v Praze a můžete si být jisti, že právě ten váš není starší než pár hodin. Vybírat můžete rovnou ze šesti druhů – klasický, makový, matcha, čokoládový, lískooříškový nebo z vlašských ořechů. Na přání vám jej obsluha ještě ráda dozdobí hořkou čokoládou z místního čokovodu a posype oříšky. Kornouty jsou typické pro svojí skvělou chuť, nejvíc vám budou připomínat čerstvě upečené vafle, ale oproti nim jsou krásně křupavé. Jejich velikost je navíc velmi štědrá a vejde se do nich opravdu hodně zmrzliny.

Ledovou pochoutku z čerstvého kornoutu si můžete užít ve Zmrzlinovém salonu na Národní 23 v Praze. Jeden vás vyjde na 20 Kč.

To není zdaleka vše. V průběhu příštího roku se můžete těšit na spoustu nových druhů řemeslných kornoutů, například griliášový, mandlový, malinový nebo třeba bezlepkový, veganský či bez cukru. Honza Hochsteiger plánuje až 40 variant řemeslných kornoutů. V Crème de la Crème vás zkrátka vždy čeká něco nového.

Zdroj: www.cremecreme.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.