Petr Březina z MasterChef pokračuje ve spolupráci s Bageterií Boulevard

I když Petr Březina skončil v soutěži MasterChef Česko s pomyslnou bramborovou medailí, zapsal se do paměti diváků i odborníků jako zapálený, slušný a poctivý člověk. Právě to oslovilo i řetězec Bageterie Boulevard, který se rozhodl s tímto „amatérským“ kuchařem rozšířit již započatou spolupráci. Po jarním startu s limitovanou Vítěznou bagetou, která vznikla v jednom z dílů pořadu MasterChef, připravil tentokrát Petr Březina vlastní recept letního salátu a odstartoval s Bageterií Boulevard společnou road show po celé České republice.

Ačkoli je Petr profesí bankéř, jeho sen vždycky byl a je vaření. A ten se po účasti v soutěži MasterChef Česko pomalu stává skutečností. Jeho odchod před finále byl pro řadu diváků překvapením a zklamáním zároveň, ale pro Petra byla účast v soutěži i tak osobní výhra. Má vlastní foodblog Táta vaří, pravidelně spolupořádá kurzy vaření Křepelky v čokoládě a aktuálně intenzivně spolupracuje s řetězcem Bageterie Boulevard. „Soutěž mi změnila život a jsem vlastně šťastný. Získal jsem velkou podporu od porotců, mám příležitost ukázat svá jídla v Bageterii Boulevard, kterou mám osobně velmi rád, učím lidí vařit a připravuji si vizi své nové restaurace. Rodina mě ve všem podporuje. Co více si můžete přát,“ uzavírá Petr Březina.

Pro Bageterii Boulevard nyní Petr připravil vlastní recepturu na letní kuřecí salát Pollo Napoletana, který se stal součástí stálé nabídky salátů. Začátkem června odstartoval v Brně společnou letní road show po celé České republice, na které je možné se s  ním potkat osobně a ochutnat jeho vlastní palačinku Crêpe Suzzette. Tou, se svou dcerou Isabelou, ohromili porotce soutěže MasterChef Česko. Přehled míst kam má Petr namířeno, je pravidelně doplňováno na facebookových stránkách Bageterie Boulevard. Aktuálně má v plánu pobočku v OC Letňanech v Praze a v OC Futurum v Hradci Králové.

Více informací o společných aktivitách Bageterie Boulevard najdete na www.bb.cz nebo na facebookových stránkách zde.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.