Nové vánoční klobásy a chutí a vůní perníku či vanilky

Uzeniny Příbram se netradičních chutí rozhodně nebojí! K příležitosti letošních Vánoc si připravily hned dvě unikátní novinky – Vinnou klobásu se svařeným vínem a Vinnou klobásu s příchutí perníku. Obě jsou vyrobeny z českého masa, původem z okolních farem na Příbramsku a jejich chuť podtrhuje netradiční aroma muškátového oříšku či perníkového koření jako je skořice, hřebíček, anýz a badyán. Jsou tedy zárukou prvotřídní kvality i chuti!

Přidáváme tip, jak si ji připravit co nejchutněji:
Dle chuti použijte Vinnou klobásu se svařeným vínem nebo Vinnou klobásu s příchutí perníku, sáhněte po větší pánvi a dostatečném množství oleje či sádla. Klobásu stočte do šneka, sepněte párátkem a opečte dozlatova z obou stran.

Dietnějším způsobem je pečení v troubě. Stačí si připravit plech, pečící papír, na něj rozložit klobásky a péct na 200 stupňů. Jakmile klobásy zhnědnou, otočte je a pečte z druhé strany.
Připravit si k nim můžete tradiční bramborový salát, klasické vařené brambory nebo jemnou bramborovou kaši.

Vinnou klobásu s příchutí svařeného vína či perníku zakoupíte během prosince v řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny v akci za 11,90 Kč/100 g.

Zdroj a foto: ZEMAN maso-uzeniny

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.