Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich divákům již 31. října

Oblíbený pořad televize Prima, Šéfem za pár minut, přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Danielem Combim, výsledkem může být jedině: Oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají doma, už 31. října v 8.55

Druhá série oblíbeného pořadu bude zaměřena na jednoduché a tradiční pokrmy, které z rukou mistra chutnají vždy skvěle a každý je zvládne stejně dobře jako šéf! Osm dílů špičkové kulinařiny v domácích podmínkách, všechny budou velmi pestré a nabídnou divákům různé varianty pokrmů. Zdeněk začne tzv. startérem, což představuje například předkrm, polévku či něco „do ruky“. Poté uvaří plnohodnotný hlavní chod a závěrem připraví pokrm ve stylu light kuchyně pro ty, kteří ještě nemají dost, ale zároveň se nechtějí přejídat.

Ani v této sérii nebude chybět odborník na sladké. Tentokrát si Zdeněk pozve svého italského přítele a šéfcukráře Café Imperial Daniela, který divákům dopřeje trochu slunné Itálie a připraví své oblíbené dezerty. Daniele Combi má zlaté ruce a přivezl do Česka krásu italských patisérií. Zaslouží si, aby o něm bylo slyšet víc, protože je velmi talentovaný a výjimečný.

Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima, vysvětluje: „Vaření Zdeňka Pohlreicha diváci televize Prima milují. Stejně jako jeho břitký humor, a proto věříme, že další řadu oblíbeného pořadu Šéfem za pár minut diváci ocení. Stejně jako rozšíření pořadu o část light pokrmu a cukrářské okénko, kterého se skvěle zhostil Daniele Combi.“

Daniele Combi je velice talentovaný a zkušený šéfcukrář. Jeho lidské i profesní kvality jsou nesporné a myslím, že společně dostaneme úroveň cukrařiny o několik levelů výše. Dívejte se na pořad Šéfem za pár minut a přiučte se něco od profíka, kterému je pečení vlastní. A navíc díky němu zjistíte, že pokud se pečení stane láskou a radostí, je to vlastně jednoduchá diciplína. Ovšem já mu ji rád přenechám,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu. S ohledem na rozpočet rodiny, ale s pevně nasazenou laťkou kvality.

Daniele Combi dodává: V pořadu můžete očekávat italské dezerty, představím jich osm, vybral jsem je z různých apeninských regionů. Základem jsou některé unikátní italské suroviny, například pistácie, citrony, pomeranče. Zároveň jsem se snažil ukázat cukrářské techniky, které zvládnou i amatérští cukráři, pokud vědí, co a jak. Pozoruji v posledních letech trend, že lidé, kteří se o cukrařinu zajímají, se chtějí více a více učit, posouvat a zdokonalovat se. Vše se natáčelo v domácím prostředí a na běžných spotřebičích, aby si každý mohl recept připravit doma.“

Ve všech dílech si diváci snadno ověří, že při domácím vaření nemusí jít o dřinu, ale že to může být opravdu radost. Navíc umění, které bude chváleno celou rodinou. V neposlední řadě i peněženkou. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podívají jako šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp.

Připravte si ho s námi dobroty, které si mlsné jazýčky vaší rodiny zamilují.

Foto: archiv FTV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.