Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Vražda nevěrné manželky i nález kostry pohřešovaného muže. Jaroslav Satoranský pomůže Soně Norisové vyřešit starý případ

Mladou ženu Alenu Štěrbovou někdo brutálně umlátil před domkem v Knížecí Huti, když se v noci vracela domů. Byla sice vdaná, ale zároveň měla početné milence – přímo z obce, ale i z Klatov, kde dělala barmanku na diskotéce. Manželovi, otupělému opilci, její milenci podle jeho vlastních slov nevadili. Jana Vinická ale jeho tolerantnímu přístupu moc nevěří. Zahájí tedy rozsáhlé pátrání a policisté začnou hledat muže, kteří se s Alenou stýkali a mohli mít zájem se jí zbavit…. To je zápletka druhé epizody Policie Modrava, kterou TV Nova uvede v neděli 11. září ve 20:20.

V díle nazvaném Žena se širokým srdcem v lese najdou kostru. „Točili jsme s umělým skeletem kostry. Maskéři ho patinovali tak, aby odpovídal stavu zhruba šest let zakopaného muže ve vlhké půdě. Také mu museli přidat vlasy, protože zuby a vlasy přetrvávají na lidském těle nejdéle. Celou kostru jsme zakopali do bažinatého podloží, protože v ději byla nalezena vedle potoka,“ popisuje práci na kostře režisér Jaroslav Soukup.

Tento případ vyšetřuje Jana Vinická (Soňa Norisová), ale vypomáhá jí major Koutný (Jaroslav Satoranský), který kdysi vyšetřoval pohřešování muže, po kterém zůstala jen rybářská stolička, pruty a automobil. Jinak zmizel beze stopy.

Na práci maskérů v Policii Modrava se můžete podívat v neděli 4. září ve 20:20 na TV Nova a už teď na Voyo.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *