Jablečná nebo rybízová? Oslavte Světový den veganství jedinečnými tartaletkami
Na první listopad již tradičně připadá den Světový den veganství. Oslavte jej letos stylově, dopřejte si speciální tartaletky Ollies a vyzkoušejte, zda patříte mezi tu opravdu malou hrstku, kteří poznají, že jsou čistě z veganských složek. Tyto dezerty totiž od těch klasických vizuálně i chuťově jen těžko rozlišíte.
Pokud jste milovníky jablek a podzimem inspirovaných chutí, vyzkoušejte jablečnou tartaletku Ollies. Její křupavost se příjemně spojí se svěžestí náplně z jablečného chutney. Chuťově ji pak doplňují karamel a vlašské ořechy, vršek zdobí sametový krém z vanilky a rostlinné šlehačky.
Patříte-li mezi vyznavače výraznější čokoládové chuti, pak ochutnejte rybízovou tartaletku Ollies s pečeným mandlovým krémem. Je pokrytá pudinkovým krémem s vanilkou a na vrchu zdobená pyré z černého rybízu, sametovým čokoládovým krémem a úlomky čokolády.
Zavítejte, nejen na Světový den veganství, do cukráren a bister Ollies a ochutnejte dezerty u kterých nebudete chtít uvěřit, že jsou vegan. Pobočky najdete v Ostravě, Olomouci i v Praze, kde se dveře nového a designového Ollies Boutique v budově Masaryčka otevřely tento podzim.
Zdroj a foto: Ollies Boutique