Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Masopustní tip: Tradiční zabijačka v Plzeňském Prazdroji

Zabijačkové speciality v kombinaci se skvěle načepovaným pivem Pilsner Urquell přímo od zdroje – to je ten nejlepší recept na dobrou náladu. Dopřát si jej můžete podle libosti v sobotu 9. března od 10 do 15 hodin na zabijačkových hodech na nádvoří pivovaru Plzeňský Prazdroj. Vstup je zdarma.

Na nádvoří legendárního pivovaru budou k mání zabijačkové speciality, jako jsou ovar, polévka prdelačka, jitrnice, jelítka či tlačenka. Autentický zážitek umocní ukázka plnění jitrnic a jelítek. Ochutnat můžete také speciality od lokálního výrobce Třemošenská uzenina, jehož tradice sahá až do roku 1972. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý. Nebude chybět ani živá muzika, která se postará o náležitou atmosféru.

Součástí zabijačkových hodů v Plzeňském Prazdroji bude speciální menu v Hospodě Na Spilce, které bude dostupné od 6. do 10. března.

Zdroj a foto: https://www.prazdrojvisit.cz/kalendar-akci/zabijacka-na-nadvori-pivovaru-2/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *