Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Připravte se důkladně na novou koupací sezónu – vyřešte drobné nedostatky a změňte vzhled svého bazénu nenáročnou modernizací

Vlastníte starší bazén, který vám dokonale vyhovuje svým tvarem, hloubkou i délkou, ale přesto pozorujete určité vady na kráse, jako je občasný únik vody, vyblednutí původní barvy, nebo vás prostě stávající design omrzel? Potom rozhodně nemusíte sahat po bouracím kladivu. S kompletním řešením pro vypláštění a rekonstrukci bazénu od společnosti ALBIXON bude váš stávající bazén během několika dní vypadat opět jako nový.  

V pošmourném počasí pozdní zimy se většina z nás už nemůže dočkat slunných letních dní strávených na zahradě u bazénu. Stejně jako jakákoliv jiná součást vašeho domu si ale i bazén zaslouží dlouhodobou péči, a může dokonce projít i renovací, která obnoví jeho vzhled i funkčnost.

Díky vypláštění kvalitní fólií ALKORPLAN od tradiční španělské značky Renolit, které nabízí ALBIXON po celé České republice, můžete popustit uzdu své fantazii a vybrat si z celé řady dekorů a barev či dokonce vytlačených plastických vzorů na povrchu. Tato fólie je vhodná k vypláštění a oživení starších plastových, laminátových i betonových bazénů a je možné ji využít i pro atypické tvary bazénů či proměnlivou hloubku.

Při drobných nedostatcích stávajícího bazénu není nutné okamžitě plánovat nákup nového. Dnešní doba přeje řešením, při kterých se vybavení zahrady renovuje a může i nadále sloužit svému účelu. Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout možnost vypláštění stávajícího bazénu, které je vhodné pro každý tvar bazénu a je možné jej realizovat během 2 až 3 dnů bez stavebního zásahu do vnějšího okolí. Toto řešení je zároveň ideální pro zákazníky, kteří chtějí žít udržitelně a místo nákupu nového zboží raději opravují to stávající, které může po rekonstrukci bez problémů sloužit ještě řadu let,“ říká Daniel Bareš, marketingový manažer předního českého výrobce a dodavatele bazénů ALBIXON.

Nezapomeňte na modernizaci bazénové technologie
Modernizace bazénu je skvělá příležitost pro výměnu bazénové technologie. Ta nejmodernější vám péči o bazén usnadní, ohlídá za vás důležité parametry vody a upozorní na případné problémy. Ovládat ji můžete pohodlně pomocí moderní aplikace.

Kromě nové fólie se zajímavým dekorem a moderní technologie dodá vašemu staršímu bazénu zcela nový nádech také kvalitní zastřešení. Spolu se změnou vzhledu se můžete těšit také na prodlouženou koupací sezónu a úsporu nákladů na vyhřívání bazénu a dopouštění vody. Díky zastřešení také budete moci bazén využívat i za méně příznivého počasí. Další výhodou je ochrana bazénu před hrubými nečistotami, čímž se snižují náklady na údržbu vody a čas, který údržbě musíte věnovat. Největším benefitem zastřešení pro rodiny s malými dětmi či domácími mazlíčky je zajištění jejich bezpečnosti a zamezení nechtěného pádu do bazénu. Vybrat si můžete z nízkých i podchozích zastřešení, která vytvoří prostor pro celoroční využití. Oblíbenou alternativou je terasové zastřešení BERGEN, které zajistí maximální využití prostoru na zahradě. Na této terase, která zároveň slouží jako posuvné zastřešení bazénu, si můžete vychutnat svůj oblíbený drink nebo strávit příjemný večer s přáteli či rodinou.

Proměna zahrady v oázu klidu a pohody
Pro netradičně tvarované bazény a jejich okolí je pak ideálním řešením klasická terasa EXTERPARK, se kterou se přizpůsobíte téměř jakémukoliv tvaru a pohodlně se vejdete i do menšího prostoru zahrady. Odolná prkna z bezúdržbového materiálu zvládnou výkyvy počasí a svým designem vytvoří jednolitou plochu s nepatrnými mezerami. Zaručí tak propustnost vody a zároveň se nemusíte bát, že by vám pod obložení něco zapadlo či hrozilo skřípnutí dětského prstíku. Moderní materiál ze směsi WPC je nejen bezúdržbový, ale i bezpečný – nehrozí zadření třísky ani zranění o vyčnívající šrouby. Rychlému a pohodlnému sestavení terasy pomáhá systém click&clack, díky kterému se prkna jednoduše zacvaknou do hliníkového profilu terasy. Vybírat můžete z několika dekorů v přírodní barvě, které zapadnou do každé zahrady.

Zdroj a foto: Albixon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *