Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Klára Vytisková uvádí svou Vegu

Zpěvačka a autorka Klára Vytisková ohlásila singlem Cesty svůj návrat na hudební scénu. Nyní přichází se svou druhou českou skladbou nazvanou Vega. Stejnojmenné koncepční album spatří světlo světa letos na podzim. Bude mu však předcházet EP V+++, které vyjde už na přelomu května/června, kdy se zároveň odkryjí hvězdy za velkým V. Vega je již nyní na všech streamovacích platformách i kanále YouTube.

V úvodní skladbě Cesty nasedla Klára do létajícího auta z gaučových polštářů a vyrazila na cestu do myšlenek, které proudí v polospánku našimi hlavami. V aktuální písni Vega, která je plná energie i lehkosti, se zpěvačka ocitá v říši snů a myšlenek, kde řeší nadhled a nastavování úhlů pohledu na dnešní svět. O hudební produkci se postaral producent Reginald spolu s kytaristou Davidem Kandlerem, který zároveň natočil čistý zvuk kytar. Bicí nahrál renomovaný bubeník a Klářin manžel Roman Vícha u nich v obýváku.

Součástí alba je také ojedinělý příběhový koncept, který propojují tematicky navazující videa. Ucelují Klářinu představu o světě a jeho vnímání dospělým člověkem. Klip k písni Vega je druhý ze série pěti videí a odehrává se v Klářině hlavě. „Když píšu písně, vidím u toho rovnou obrazy a ty vkládám do videí a tvořím tak navazující celek. Nicméně sama se do režírování nehrnu, potřebuji právě ten nadhled a usměrnění,” říká Klára. Všechny klipy vznikly během tří dnů v jednom prostoru ve spolupráci party šikovných holek – režisérky Anežky Horové, scénografky Kateřiny Pepežové, kameramanky Kláry Belicové, kostymérky a make-up artistky Kamily Štanclové.

Zpěvačku čeká i postupný návrat na koncertní pódia, turné k desce však plánuje na začátek roku 2025.

Zdroj a foto: https://www.klaravytiskova.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *