Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZe života

Mimořádná benefiční akce – Prosecco Gala N. 5 ve Werichově vile!

Filantropie je stav mysli, ne stav účtu.” S touto myšlenkou se nesla benefiční akce Prosecco Gala n.5, která se konala 22. června ve Werichově vile. V elegantním prostředí této historické vily se sešlo přes 70 významných osobností z různých oborů, včetně diplomatů, podnikatelů, mecenášů, politiků, art-investorů a umělců.

Zahrada Werichovy vily se při hudbě v podání harfistky Any Harp proměnila v oázu klidu, pohody a umožnila hostům užívat si večer. Catering zajišťoval Oysterman se svými delikatesami z mořských plodů, zatímco renomovaný John Liquid obsluhoval bar s prémiovými drinky. Organizátoři oděni v oblečení O’black, dámy doplněné perlovými šperky od Zlatnictví Lužice.

Jedním z hlavních lákadel večera byla fotostěna v podobě závodního rally speciálu, týmu Orsák rallysport, která poskytla návštěvníkům příležitost k unikátním fotkám. Hosté také dražili vzácné sběratelské kousky umění, včetně autentických certifikovaných děl od Dalího dodané Dalí Universe, zakázkových per z dílny Woodfactory, jubilejních zlatých dukátů od Zlatý výkup, akvamarínového drátěného stromu od Alicje Sabelové, obrazu Olgy Havlové od známého malíře Joe Pisttona či dokonce svezení právě v závodním rally speciálu. Tyto umělecké poklady se nabízely v tiché aukci, jejíž výnos byl věnován na benefiční účely Aglaia Foundation.

Vrcholným momentem večera bylo oznámení o nadcházející filantropické události „Přidej se k nám“, která se bude konat 5. prosince 2026. Velkolepá událost v O2 Areně, pod taktovkou Michala Davida a za účasti předních českých kapel, sólových umělců a filharmoniků má ambici vybrat rekordní částku z jednodenní charitativní akce v ČR. Vybrané prostředky budou rozděleny mezi deset nadací, které se zaměřují na zlepšení života těch, ke kterým byl osud nepříznivý.

Za organizací této akce a iniciativou „Přidej se k nám“ stojí Denis Tureček a jeho tým, kteří svým úsilím přinášejí zpět gentlemanské hodnoty a elegantní společenskou úroveň.

Výzva k akci, kdy je potřeba najít partnery a sponzory, se již setkala s prvním úspěchem. Pár dní po vyhlášení se do projektu zapojil Legonid – LEGO® SERIOUS PLAY® jako první partner události. Tato pozitivní reakce potvrzuje, že takový projekt má smysl.

Zpětná vazba účastníků na Prosecco Gala n.5 byly mimořádně pozitivní: „Místo bylo zvoleno excelentně, atmosféra večera byla nesmírně příjemná a hudební podbarvení harfistkou jen podtrhlo noblesu celé akce. Byla to vzácná příležitost strávit večer v prostředí, kde se spojuje umění, filantropie a společenská odpovědnost,“ sdělila jedna z účastnic večera.

Prosecco Gala n.5 ukázalo, že návrat k gentlemanským hodnotám je nejen možný, ale i nesmírně vítaný.

Foto: Adrian Breitfeld, Alexandra Hejlová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *