Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Modelka Lia Kees uspořádala v Karlových Varech luxusní módní přehlídku 

Miss Europe 2016, modelka a zakladatelka BESTAR media group Lia Kees uspořádala v Karlových Varech během Mezinárodního filmového festivalu velkolepou módní přehlídku. V hotelu Ambassador, kde se její módní přehlídka stala součástí charitativního pokerového večera se tak sešla řada známých osobností ze světa módy a modelingu. 

Lia Kees letos v Karlových Varech spolupracovala se značkou KinkyAmour, která nabízí luxusní noční a spodní prádlo a ženy si tu kupují i celkový zážitek, neb KinkyAmour nabízí „private personal shopping“ v jejich kamenném butiku v pasáži Černá růže. Dále se značkou The Dress, v jejímž čele stojí majitelka Natalia Sarafinchan, která je známá kolekcemi společenských a večerních ručně zdobených šatů a neobvyklým vkusem a citem pro detail.

„Dala jsem si s tím velkou práci, pracovala jsem na tom přes čtvrt roku, byla to neskutečná show ve stylu Victoria´s Secret, KinkyAmour a The Dress, což je butik s luxusními, ručně šitými a zdobenými šaty, které nemají konkurenci,“ vysvětlila Lia. „Modelky jsou naše, jsou to krásné a začínající hvězdy,“ dodala.

Firma BESTAR media group je synonymem pro krásu a energii a Lia Kees je středem módní scény. Vede společnost, skrze kterou se snaží zužitkovat svoje zkušenosti s modelingem, ve kterém působí již od svých čtrnácti let. „Nejsme klasická modelingová agentura, máme k našim dvanácti dívkám naprosto jedinečný přístup. Vedeme je ke zdravému životnímu stylu a nastavujeme jim plán pro jejich další budoucnost. Já sama zažila pády i vzestupy, udělala jsem v životě spoustu chyb, ale myslím si, že je to zcela normální.“ 

Foto: Jaroslav Hauer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *