Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Petr Kroutil se vrací před kameru, tentokrát si zahraje v novém seriálu Milionáři

Zpěvák Petr Kroutil v létě nezahálí a věnuje se naplno nejen přípravám koncertu v pražské Lucerně, který proběhne 11. září, ale pracuje i na dalších projektech ať už s Daliborem Gondíkem, Tatianou Dykovou či producentem Mirkem Váňou. Dny volna tráví s rodinou v Jeseníkách. Jeho největším letním zážitkem bylo ale natáčení nového seriálu Milionáři, ve kterém si zahraje sám sebe.

Blížící se koncert v Lucerna music baru bude nezapomenutelným zážitkem pro milovníky kvalitní hudby, ale také pro každého, kdo má rád humor. Big band Original Vintage Orchestra vás nadchne elektrizující energií, nezapomenutelnými melodiemi a úchvatnými kostýmy všech účastníků. Na pár chvil se budete cítit jako gentleman či lady a přenesete se o několik desítek let zpět, do doby, kdy ženy chodily do společnosti ověšeny perlami a muži nosili motýlka.

Kromě big bandu založil Petr Kroutil projekt Pink Swing, ve kterém hraje na bicí herec Dalibor Gondík. Že jste o tomto swingovém kvartetu ještě neslyšeli? To se jistě brzy změní, protože právě během léta tihle muzikanti natáčeli seriál Milionáři, který režíruje Marta Ferencová a zahrají si v něm například Pavel Lišta, Zlata Adamcová, Eva Holubová, Vladimír Polívka či Miroslav Táborský. „Filmovali jsme tři dny a byl to parádní zážitek. V tuto chvíli nemůžu prozradit víc, snad jen to, že hrajeme sami sebe, tedy kapelu, která hraje na party. Hrajeme tam naši hudbu a věřím, že se to divákům bude líbit,“ vysvětluje Kroutil. „Zároveň jsme s mojí ženou Jarkou napsali ústřední píseň k seriálu, ale je to zatím jen moje velké přání, aby se režisérovi líbila a schválil ji,“ dodává hudebník.

Kromě hudebních aktivit se Kroutil v minulosti věnovat i herectví. Zahrál si Dannyho Smiřického ve známém seriálu Prima sezóna podle Josefa Škvoreckého. Na své zážitky před kamerou i na jednoho z našich nejúspěšnějších spisovatelů zavzpomínal v letním kině ve Velvarech. Součástí vzpomínkové akce bylo také promítání jednoho dílu seriálu, ve kterém si Kroutil zahrál společně s Tatiana Dykovou. Vše se neobešlo bez hudebního doprovodu.

Volné dny si užívá umělec společně s manželkou a jejich dvěma dětmi v Jeseníkách na Ramzové. „Jezdíme sem už jako třetí generace, přestože zde vlastní nemovitost nemáme. Ale na dveřích nejlepšího apartmánu ve skvělém penzionu je už sedm let nálepka s mým jménem. Vždycky, když přijedeme je nám tenhle skoro náš pokoj k dispozici. Tady jsem tak trochu VIP,“ vypráví se smíchem Kroutil. „Koneckonců, provozovatelé znali už i mého dědečka, tátu i mého nevlastního tátu. Všichni sem jezdili. Jsme tady vlastně tak trochu doma. Navíc tady vždycky uspořádáme koncert, na který se sjedou kamarádi z okolí, ale i z Brna či Olomouce,“ dodává Petr.

Nezmeškejte jedinečnou příležitost vidět Original Vintage Orchestra v akci v pražském Lucerna music baru už 11. 9.  Připravte se na noc plnou rytmu, elegance a nadšení, kde Kroutil navíc představí i svůj projekt KroutiLOVE a pokřtí novou desku.

Foto: Kroutilove

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *