Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Srpnové novinky na Disney+

Disney+ je streamovací služba, která nabízí filmy a seriály z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star, včetně exkluzivní tvorby Disney+ Originals. To vše a mnohem více za 239 Kč za měsíc.

V srpnu se můžete s Disney+ ponořit do světových oceánů v nejnovějším seriálu režiséra Jamese Camerona Na palubě lodi OceanXplorer. Na streamovací platformu se vrátí také oblíbené podcastové trio ve čtvrté řadě seriálu Jen vraždy v budově a dávku smíchu zajistí pátá řada seriálu Galaktické rozdíly. Hvězdy BTS Jimin a Jungkook vezmou diváky na bláznivou cestu po ikonických světových památkách v seriálu Are You Sure?! Nová řada seriálu Star Wars: Dobrodružství mladých jediů potěší nejmladší diváky.

Dostupnost obsahu se může v jednotlivých zemích lišit a může se změnit. Obsah níže je platný v době vydání. Vyžaduje se předplatné 18+.

27. srpna
4. ŘADA | Nový díl každé úterý
Ve čtvrté řadě seriálu Jen vraždy v budově se amatérské trio podcasterů vzpamatovává z šokující vraždy Charlesovy dublérky a kamarádky Sazz Pataki. Pátrání je zavede až do Los Angeles, kde hollywoodské studio připravuje film o jejich podcastu. Po návratu zpět do New Yorku na Charlese, Olivera a Mabel čekají nová tajemství, která musí odhalit. Tentokrát budou muset proniknout do zvrácených životů obyvatel západní věže Arconie.

19. srpna
SERIÁL NATIONAL GEOGRAPIC | Všechny epizody najednou
Seriál od Jamese Camerona zve diváky na palubu lodi OceanXplorer, doposud nejvyspělejšího postaveného výzkumného plavidla, aby prozkoumali nejzazší kouty světových oceánů. Vyzbrojena nejvyspělejší technologií, pečlivě vybraným týmem neohrožených průzkumníků a vědců, se loď vydává na světovou odyseu za odhalením největších tajemství oceánů skrze pozorování životů zvířat a podmořských ekosystémů.

STAR WARS: DOBRODURŽSTVÍ MLADÝCH JEDIŮ
2. ŘADA | Všechny epizody najednou
Mladí Jediové podnikají nové mise po celé galaxii a snaží se zabránit vzestupu pirátů!

VĚDĚLI JSTE, ŽE…?

  • Steve Martin slaví v srpnu narozeniny? Připomenout si ho můžete na Disney+ nejen v seriálu Jen vraždy v budově, ale i v jeho dalších památných filmech jako Hlava rodiny, Hlava rodiny II, Dvanáct do tuctu nebo Nadějný rok.
  • Už jste dohnali Myšlenky zločince: Evoluce? Streamujte na Disney+ ještě před závěrem 17. řady, který bude 2. srpna.

Zdroj a foto: Disney+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *