Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SoutěžTechnologie

Krasavec s perfektním foťákem a štědrým úložištěm

Na poli mobilních telefonů se objevila opravdu atraktivní novinka – OPPO Reno12 FS 5G.  Zaujme nejen svým neotřelým vzhledem, ale také výbavou. Se společností OPPO a naším portálem Tojesenzace.cz jsme pro čtenáře připravili soutěž o tuto novinku v hodnotě 9 990 Kč!

Nový model střední třídy se postará se o vaše perfektní fotky – ať už se chystáte na bezchybné selfie, detail nebo portrét na profesionální úrovni.

Součástí telefonu je také umělá inteligence (AI), která vám usnadní život. Z fotek třeba odstraní nechtěné osoby či předměty v pozadí jinak perfektního záběru. Známe to všichni! Tak by to mohla být krásná fotka, kdyby vzadu nestál ten pán. Ale to už teď nebude problém.

Pohrát si můžete i v aplikaci AI Studio, kde se z vás během momentu stane víla, indická nevěsta, modelka na titulce časopisu nebo třeba astronaut. Stačí jen nahrát nebo vyfotit jediný svůj snímek a zábava může začít!

A víte, jak například na koncertě nemůžete nikomu poslat ani zprávu, protože je k síti na jednom místě připojených příliš mnoho lidí? To už nebude žádný problém! Funkce AI LinkBoost totiž signál v podobných místech automaticky zesiluje, a vy tak budete moct bez obav posílat videa svých oblíbených písniček všem kamarádům.

Novinka má také velmi štědré 512GB úložiště, kam se vám v pohodě vejdou všechny vaše vzpomínky. Ale kdyby vám to přeci jen nestačilo, jeho kapacitu můžete rozšířit pomocí paměťové karty.

Bez zajímavosti určitě není technologie OPPO Splash Touch. Díky ní už můžete bez obav ovládat svůj telefon, i když je jeho displej mokrý nebo když máte třeba mokré ruce vy sami.

OPPO Reno12 FS 5G je k sehnání ve dvou krásných a originálních barvách – v perleťové oranžové, která rozhodně vzbudí zájem, a v neméně zajímavé elegantní olivově zelené. Cena: 9 990 Kč.

Soutěžní otázka: Jak se jmenují funkce či aplikace umělé inteligence, které jsou v novém OPPO Reno12 FS 5G?
a) AI PinkBoost, AI Studio, OPPO Crash Test
b) OPPO Splash Touch, AI RingLoost, AI Radio
c) AI Studio, AI LinkBoost, OPPO Splash Touch

Nápovědu naleznete na: www.oppo.com

Správnou odpověď zasílejte na mail: soutez@tojesenzace.cz do 18.8.2024. Do předmětu uveďte: OPPO Reno12 FS 5G. Vyhrává 777. správná odpověď. Výherce musí sledovat naše FB stránky! Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: OPPO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *