Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Denis Tureček, milovník umění, připravuje velkolepou událost v O2 Aréně!

Denis Tureček, mistr etikety, elegance a velký milovník umění, nedávno oznámil nadcházející filantropickou událost „Přidej se k nám“, která se bude konat 5. prosince 2026. Velkolepá událost v O2 Areně, pod taktovkou Michala Davida a za spolupráce s výtvarnicí  Alexandrou Hejlovou, je již v plném proudu.

Tento „trojlístek“, Denis Tureček, Michal David, Alexandra Hejlová, tvoří hlavní realizační team velkolepé události v O2 Areně. V tuto dobu je již hodně práce s přípravami a realizací  této mega charitativní akce.za účasti předních českých kapel, sólových umělců a filharmoniků. Hlavním cílem je vybrat rekordní částku z jednodenní charitativní akce v ČR. Vybrané prostředky budou rozděleny mezi deset nadací, které se zaměřují na zlepšení života těch, ke kterým byl osud nepříznivý.

Denis věří, že každý z nás může přispět k lepšímu světu. Obdivuje příběhy jednotlivců a nešetří superlativy, kdy o ostatních říká, že jsou boží. Jeho hodnoty jsou postaveny na respektu, úctě a vůli pomáhat ostatním. “Peníze jsou pouze jeden ze zdrojů, kterými se dá dělat svět lepší. Důležité je pouze to, zda chcete a můžete.“ říká Denis. Do budoucna plánuje pokračovat v organizování benefičních akcí a inspirovat ostatní k dobročinnosti. Jeho vize zahrnuje budování silné komunity lidí, kteří sdílí stejné hodnoty a pomáhají formovat filantropii u každého. Řídí se heslem „Usměj se, sluší Ti to.“

Foto: Renata Botošová, Adrian Breitfeld, archiv Denise Turečka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *