Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Tereza Pergnerová trpěla na Filipínách zimou?!

Už od 19. srpna budou moci diváci prima+ sledovat Honeymoon – líbánky k nepřežití. 26. srpna pak startuje první díl na Primě. V nové seznamovací show budou moci diváci sledovat několik nových párů, které budou čelit nejen nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale hlavně také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají.

Páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky uvíznou na opuštěném ostrově. Izolovaní a postaveni proti silám přírody zde budou hledat lásku. Reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití pochází z dílny tvůrců celosvětově uznávaného seznamovacího formátu Svatba na první pohled. Ale zde, místo luxusní dovolené, páry čeká dobrodružství na celý život. Hlavní otázkou bude to, zda přežije láska.

Zcela novou show bude provázet oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová: „Natáčení probíhalo na magických Filipínách, nachází se zde i takový spirituální oltář, kde si dva lidé, kteří se neznají, řeknou ano. Naše páry jsou samozřejmě často nervózní, jsou dojemní, jsou roztomilí, jsou stydliví, ale pokouší se ve svém životě něco změnit a najít spřízněnou duši.“

V Tereze Pergnerové se kromě naprosto skvělého moderátorského talentu nezapřou ani herecké vlohy. Natáčení na Filipínách bylo opravdu náročné, točilo se ve 45stupňových vedrech a každý den několik hodin. Tereza Pergnerová ale zlepšovala celému štábu náladu, jak jen to šlo. V rámci jednoho natáčení si stěžovala na obrovskou zimu a klepala se jako osika.

Honeymoon – líbánky k nepřežití už od 19. srpna na prima+ a od 26. srpna na Primě.

Zdroj a foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *