Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Kterým trendům pre-fall 2024 podlehli i fashion trendsetteři?

I když jsme pořád duchem na písčitých plážích nebo alespoň v romantické chatě u jezera, již brzy více či méně ochotně vyměníme lehké letní outfity za vrstvenou podzimní módu. Podzimní trendy se totiž již nezadržitelně hlásí o slovo a začínají postupně proplouvat na povrch. MODIVO je na příchod nové sezóny připravené stejně jako trendsetteři a správní fashionistas. Objevte díky nim vlastní styl, který vás bude provázet podzimem a využijte příležitost stát se i v podzimních kouscích sami sebou. 

Připravte se na novou sezónu s MODIVO
Nadcházející módní sezóna slibuje mimořádně dynamické prvky. Návrháři a módní experti se shodují, že trendy jako quiet luxury a mob wife jsou na ústupu. Móda nás na podzim překvapí zcela novým směrem. Na chvíli totiž převezmou otěže outfity zdůrazňující osobitost a charakter.

V podzimní kolekci MODIVO dominuje energizující červená barva, která vás nabije energií. To se v období, kdy slunečních paprsků značně ubývá, může hodit. Ať už v podobě svetru Polo Ralph Lauren nebo v malinově zbarveném obleku značky ViCOLO, odstíny červené tuto sezónu rozhodně nenechte sedět v koutě a vezměte je do hry. Vedle výrazných barev nechybí ani nadčasové kousky, jako je tmavě modrý oblek Tommy Hilfiger, který můžete doplnit o modrou košili JDY. Pro ty, kteří chtějí opravdu zazářit, nabízí MODIVO lesklé oversized sako Rotate nebo high-school-style bomber Tommy Jeans.

Pánská kolekce MODIVO nabízí osvědčenou kombinaci klasiky a moderní elegance. Podobně jako u dámských návrhů, i pánské modely kladou důraz na individualistmus a odrážejí potřeby moderního muže. Hitem sportovních trendů je například top s dlouhým rukávem Adidas, který se skvěle hodí k džínům i k elegantnějším kalhotám. Fanoušky aktuálních trendů jistě zaujme i pistáciový bomber z dílny Calvin Klein Jeans nebo také její verze z imitace kůže. V posledních sezónách se ukazuje, že základem každého šatníku jsou basic kousky, které můžete snadno kombinovat. Co by tedy nemělo mužům chybět? Na základní seznam patří například univerzální bílá košile Karl Lagerfeld, jemně vzorovaná slim fit košile Calvin Klein, krémový svetr nebo ikonický a nadčasový trenčkot Calvin Klein.

Čím vhodně doplnit celý outfit? Pro dámy stylisté doporučují například nízké sandály Max Mara, stylové mušketýrky Patrizia Pepe v nude odstínu, džínové sandály na podpatku Diesel nebo síťované baleríny L37. Právě ty jsou absolutním hitem sezóny. Zapomenou byste neměli ani na šperky a kabelky. A na fakt, že maximalismus bude letos na podzim trendy. Na MODIVO najdete například stříbrné náušnice Calvin Klein, vínový shopper bag L37 a nadčasovou khaki baguette bag od Tommy Hilfiger. Pánové by neměli vynechat černou klasiku, která se jim bude snadno kombinovat s jakýmkoli outfitem. Elegantní outfit skvěle podtrhnou polobotky Calvin Klein Jeans, zatímco klasické lords Calvin Klein přidají ten správný šmrnc při návratu do kanceláře.

Bez ohledu na to, zda si ještě užíváte poslední dny dovolené nebo jste svůj back to office moment již prožili, nejnovější kolekce MODIVO zajistí, aby byl každý den výjimečný. A především osobitý
a stylový.

Více inspirace pro nadcházející sezónu najdete na modivo.cz, v kamenných obchodech a aplikaci.

Zdroj a foto: Modivo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *