Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Jak prožívali volno herci ze seriálu ZOO

Herci ze seriálu ZOO si poctivě užívali prázdnin. Jak strávili svoje volné dny? Lucie Černá, Veronika Žilková a Michaela Pecháčková se pochlubily, jaké měly léto, a zároveň nakously, co čeká jejich postavy ve finále seriálu.

Na akci v Aquapalace Praha se herci ze seriálu ZOO sešli, aby pozdravili fanoušky a zároveň prozradili, jaké měli léto a co je čeká. „V létě jsem byla ve Francii v horách, kde jsem trávila volno na skalách,“ popisuje Lucie Černá a prozrazuje, že její Terezu čeká několik dramatických okamžiků. „Diváci se mají na co těšit, přijdou velké zvraty a zažijeme i několik dramatických situací.“

Veronika Žilková přiznala, že si léto zařídila podle svého. „Jsou to první prázdniny, kdy nikomu nemusím organizovat dovolenou, protože už jsou všechny děti dospělé. Občas na mě zbydou vnoučata, ale jen málo, což mě mrzí. Léto věnuji hodně hraní a jsem spokojená.“ Její Petru Hubáčkovou dožene v ZOO jen samé štěstí. „Čeká nás grand finále, dozvíte se, kdo koho miluje a kdo koho ztratí, a já jsem ráda, že i mně scénáristé, v mém věku, našli lásku. Těším se na happy end,“ usmívá se herečka.

Michaela Pecháčková coby Sid přiznává, že léto utíká mílovými kroky a ona se ho nějak nechce vzdát. „Byla jsem s rodiči a sestrou u moře v Bulharsku. Možná ještě jednou moře stihneme, uvidíme. Letí to hrozně rychle a čas není. Hodně jsme cestovali také po Čechách. Diváky, kteří fandí Sid, čeká jedno hezké překvapení, bude mít i starosti, ale nakonec všechno dobře dopadne,“ usmívá se herečka.

Jiří Ployhar strávil léto pracovně. „Hodně jsem natáčel, nadaboval jsem asi jedenáct seriálů a točil jsem i jiný pořad. Na dovolené jsem nebyl osm let a toho jsem se lekl. Prázdniny si budu muset tedy ještě udělat. V seriálu ZOO nás čeká velké finále, něco se dá odhadnout, něco ne a bude to překvapení. Mému Richardovi se cosi stane a bude to docela závažné. Máte se na co těšit!“ slibuje herec.

Zdroj a foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *