Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zvířata

Fitmin masové kapsičky ve vývaru s bylinkami i kapří menu s dýní a brusinkami. Novinky, po kterých se v kočičích miskách jen zapráší

Fitmin představuje novinku pro kočky – Purity kapsičky ve vývaru s bylinkami. Kapsičky doplňují nejvyšší řadu krmiv pro domácí mazlíčky Fitmin Purity, pro kterou je charakteristická prvotřídní receptura kombinující vysoký podíl masa a vývaru (96 %) s bylinkami tak, aby šlo o opravdový gurmánský zážitek v misce. Navíc jsou kapsičky zcela bez přidaných obilovin, což je ideální pro kočky s citlivým zažíváním nebo alergiemi na obiloviny. V nabídce jsou 3 varianty – s kuřecím masem a srdíčky ve vývaru provoněné rozmarýnem, s hovězím masem a srdíčky ve vývaru s kopřivou a variantou pro mlsné jazýčky s kapřím masem ve vývaru, dýní a brusinkami.

„Kombinace vysokého podílu kvalitního masa, funkčních surovin a bylinek je základem moderních receptur, na kterých společně s našimi výživáři neustále pracujeme. Moc dobře si uvědomujeme, jak důležitá je pro zvířata kvalitní strava. A speciálně u kočiček, kde chovatelé často bojují s vybíravostí a třeba i problémem malého příjmu tekutin, je potřeba stravu přizpůsobovat. Proto přicházíme s naší novinkou z řady Purity, která je plná masa, bylinek a je šťavnatá díky vývaru. Přidali jsme do nich také srdíčka, protože jsou přirozeným zdrojem taurinu, který si kočky neumí sami vyrobit a je důležitý pro jejich zdraví. Navíc jsme do nabídky zařadili také variantu s kapřím masem a dýní, což je na našem trhu netradiční kombinace a těšíme se na ohlasy, jak bude kočkám chutnat,“ představuje novinky výživářská specialistka Denisa Kopecká.

Čisté složení, které nejen chutná, ale i pomáhá
Další předností Fitmin Purity kapsiček je absence přidaných cukrů, umělých barviv a konzervantů. To znamená, že kočkám poskytujete čistou a přírodní stravu. Každá kapsička je navíc obohacena o důležité vitamíny a minerály, které přispívají k celkovému zdraví a vitalitě zvířete. Tyto živiny podporují silnou imunitu, zdravou srst a správnou funkci orgánů. Kapsičky také obsahují prebiotika, která podporují zdravou střevní mikroflóru, což je klíčové pro optimální trávení a vstřebávání živin.

Fitmin Purity kapsičky přicházejí v praktickém balení po 100 gramech, které představuje ideální porci pro jednorázové krmení. Cena kapsičky na e-shopu www.fitmin.cz je 35 Kč, k dostání je i v multipacku 12 ks za 399 Kč.

Zdroj a foto: Fitmin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *