Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zvířata

Rozum přírody ruku v ruce s vědeckými poznatky: Brit vitamíny pro psy

Současné vědecké poznatky potvrzují účinnost bylin a vitamínů v podpoře zdraví. Tato expertíza se nyní aplikuje i v péči o domácí mazlíčky. Brit, uznávaný výrobce a odborník s dlouholetými zkušenostmi v oblasti výživy zvířat, uvádí na trh novou řadu přírodních vitamínových tablet, které integrují nejnovější vědecké výzkumy.

Značka Brit navazuje na osvědčené žvýkací vitamíny novými vitamíny v tabletách, které poskytují podpůrnou výživu při výskytu nejčastějších zdravotních obtíží a slouží také jako účinná prevence. Všechny vitamínové tablety z nové řady Brit Vitamins obsahují kurkumu, která zvyšuje vstřebávání důležitých funkčních složek a živin, čímž maximalizuje jejich zdravotní přínosy a pozitivní dopad na celkové zdraví.

Posílení imunity v náročných situacích
V případě zvýšené zátěže, nemoci nebo stáří je nezbytné posílit imunitu psa. Brit Vitamins Immunity Booster obsahuje dvacet pečlivě vybraných přírodních surovin, které účinně podporují imunitní systém a pomáhají psům zvládat náročné situace.

Zdraví pohybového aparátu jako klíč ke kvalitnímu životu
Jedním z nejčastějších zdravotních problémů u psů jsou poruchy pohybového aparátu. Ať už jde o genetické predispozice nebo nemoci kloubů, chrupavek a kostí, na řadu přichází účinky glukosaminu, chondroitinu a MSM. Tyto látky obsahují Brit Vitamins Chondro, které jsou zaměřeny na zajištění bezbolestného pohybu. Jako přídavek obsahují i slávku zelenoústou, vitamín C a kyselinu hyaluronovou.

Podpora zdravého zažívání
Optimální zažívání je klíčové pro správnou absorpci živin. Brit Vitamins Digestion obsahují laktobacily, sušený fenykl a beta-glukany, které pomáhají při nechutenství a zažívacích potížích a zajišťují správné fungování trávicího systému.

Péče o zdraví kůže a srsti
Moderní civilizační choroby často postihují i kůži psů. Brit Vitamins Biotin Skin & Coat obsahují biotin, zinek, vitamín E a hydrolyzované kvasnice, které zlepšují stav kůže a srsti a pomáhají při alergických reakcích, zarudnutí či suchosti kůže.

Díky dávkování 1 tableta na 15 kilogramů váhy psa je užívání těchto vitamínů snadné a efektivní.

Brit Vitamins Immunity Booster | 415 Kč
Vitamínové tablety pro posílení imunity psa, které obsahují 20 přírodních surovin.

Brit Vitamins Chondro | 385 Kč
Vitamínové tablety pro bezbolestný pohyb psů s glukosaminem, chondroitinem a MSM.

Brit Vitamins Digestion | 365 Kč
Vitamínové tablety zajištující správnou absorpci živin a zdravé zažívání.

Brit Vitamins Biotin Skin & Coat | 335 Kč
Vitamínové tablety pro zdravou kůži a srst s biotinem, zinkem a vitamínem E.

Zdroj a foto: Brit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *