Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Rodinný festival ČEZ fest na začátku září přiveze do Třebíče kino, hudbu a sport!

Do Třebíče míří třídenní rodinný festival plný kultury a sportu ČEZ fest. Zahájení proběhne ve čtvrtek 5. září večer promítáním filmu Amélie z Montmartru. Pátek bude patřit koncertům skvělé české hudby. Představí se vítěz regionální hudební soutěže Zapínač, vystoupí oblíbený písničkář Xindl X a české funkové legendy Monkey Business. V sobotu návštěvníci mohou nakopnout sportovní víkend ranním během, napnout svaly a poměřit své síly ve florbale a vyzkoušet si na vlastní kůži mnoho dalších sportů. Setkáte se také s legendární českou oštěpařkou Barborou Špotákovou nebo s mladým atletem Matyášem Novákem. Pro děti je připravena herní LEGO zóna a pro všechny skvělé občerstvení. Přijďte si zpříjemnit začátek školního roku na ČEZ fest! Je pro všechny zdarma.

ČEZ fest je rodinný festival, který letos navštíví 6 regionů ČR s programem naplněným filmy, koncerty a sportem. ‚‚Chceme publiku v regionech nabídnout pestrý a kvalitní kulturní program, vyžití a zábavu pro celou rodinu. Festival je proto zdarma pro všechny. Naše letošní moto je Zapni s námi vaše město. Zveme na festival všechny z Třebíče a okolí, ať se zapojí do dění a užijí si aktivní a zábavný začátek školního roku,” komentuje akci pořadatel Robin Fritzen.

První festivalový den 5. září zahájí v Podzámecké nivě večerní letní kino. Oblíbená romantická francouzská komedie Amélie z Montmartru začíná v 20:00 hodin. Pátek 6. září bude patřit hudbě a koncertům. Festivalové brány se otevřou po čtvrté odpolední, aby v 17:00 mohl na pódiu přivítat návštěvníky vítěz regionální soutěže Zapínač. Od 19:00 rozezpívá louku Xindl X a po něm si převezmou od 21:00 žezlo hudební exploze funkoví Monkey Business.

Sobotní den bude patřit sportu. Lidé si mohou dát hned po ránu rozcvičku a jít si v 9:00 zaběhat s profesionálním trenérem z projektu Běhu Zdar! V dopoledních hodinách budou probíhat dětské turnaje ve florbalu. Odpoledne se v turnaji se utkají i dospělí. Na vyhlašování výsledků sportovních turnajů budou dohlížet čestní hosté sportovní soboty oštěpařka Barbora Špotáková a oštěpař a skokan na trampolíně Matyáš Novák, kteří předají vítězům zasloužené ocenění a rozdají sportovním fanouškům jistě i pár podpisů.

Během celého dne si budou malí i velcí návštěvníci vyzkoušet různé druhy sportů a třeba najít ten svůj oblíbený pod vedením sportovního partnera Decathlon. Kdo bude chtít, může měřit rychlost svého odpalu na baseballovém odpališti. Pro děti je připravena odpočinková herní LEGO zóna, pro ty nejmenší i DUPLO bazének. Do sportovních aktivit se zapojí také regionální sportovní kluby, které připraví mnoho dalších aktivit. Nebude chybět ani charitativní oranžové kolo ČEZ, na kterém se budou šlapat v sobotu od 10:00 do 17:00 kilometry na nákup sportovního náčiní pro Sokol Třebíč.

Návštěvníci festivalu se mohou těšit na rodinnou atmosféru plnou příjemných zážitků, dobrého jídla i pití. Další informace naleznete již nyní na stránkách: www.cezfest.cz anebo Facebooku https://www.facebook.com/cezfest24.

Festivalové zastávky ČEZ festu 2024
 Plzeň (30. 5. – 1. 6.)          Hradec Králové (29. – 31. 8.)       Hodonín (12. – 14. 9.)
Chomutov (13. – 15. 6.)     Třebíč (5. – 7. 9.)            České Budějovice (19. – 21. 9.)

Zdroj a foto: www.cezfest.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *