Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Chantal Poullain již podruhé poctí svou přítomností v improvizační talkshow 321Jedem!

Po úspěšném prvním vystoupení před sedmi lety, kdy herečka a zpěvačka Chantal Poullain diváky okouzlila svým osobitým humorem, charismatem a spontánností, se vrací, aby znovu obohatila svým jedinečným šarmem. Již 23. září v Malostranské besedě se můžete těšit na improvizační scénky plné humoru a jedinečnou kombinaci francouzského šarmu a českého humoru.

Chantal Poullain, francouzská zpěvačka a herečka, která je již řadu let jednou z nejvýznamnějších osobností české kulturní scény. Vystupovala v mnoha významných divadelních inscenacích jako například Kumšt, Jakub a jeho pán či ve hře od Molièra, kterou je Škola žen. Její známé francouzské šansony se často zaměřují na vyjádření emocí a příběhů, které jsou jí blízké. Zpívá písně známých francouzských šansoniérů, jako například Edith Piaf či Charles Aznavour, ale i svou vlastní tvorbu.

Nenechte si to ujít, třeba nám Chantal i zazpívá.

Improvizační talkshow
Tento žánr kombinuje prvky talkshow s improvizačním herectvím, a díky tomu vznikl formát zábavného pořadu, impro talkshow 321Jedem! Moderátor a hosté zde vytvářejí obsah na místě, za použití improvizačních technik a her. Tento formát nabízí divákům unikátní kombinaci spontánního humoru, rychlé reakce na nečekané situace a autentických momentů, které vznikají přímo na pódiu bez předem připraveného scénáře.

Formát nejen pro improvizátory
Formát toho typu je rozdělen do několika segmentů, kde se různí hosté, kterými mohou být herci, zpěváci, komici či jiné známe osobnosti, zapojují do improvizačních her a úkolů. Během rozhovoru s hostem se již v hlavě improvizátora, pomocí fantazie a kreativity, tvoří úžasné nápady na téma další improvizační hry. Moderátoři, kteří jsou v improvizaci zkušení, vedou hosty skrz různé scénáře či dialogy, které musí hosté bez příprav zvládnout. Hlavní spojení kreativity, rychlého myšlení a spolupráce mezi účinkujícími vede k dynamické a neustále měnící se show.

Celá show je vedena zkušeným moderátorem Nikolou Orozovičem, který si zve zajímavé hosty z různých oblastí. Do 321Jedem! zavítali už například zpěváci Michal Horák, Ivan Hlas, Ondřej Ruml, herci Ondřej Vetchý, Jiří Lábus, novinář Janek Kroupa, návrhářka Liběna Rochová, herečky Ivana Chýlková, Eva Holubová a Iva Janžurová či olympijský vrcholový sportovec Ondřej Synek.

321Jedem Vás okouzlí svou kreativitou, pohotovostí a schopností zůstat v klidu i v těch nejnepředvídatelnějších situacích. Přijďte se o tom přesvědčit sami 24. září od 19 hodin v Malostranské besedě. Nezapomeňte si hlavně dobrou náladu a úsměv na tváři.

Účinkující:
Host: Chantal Poullaine
Moderátor: Nikola Orozovič
Improvizátoři:
Hudební doprovod: Václav Tobrman

Zdroj a foto: www.321jedem.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *