Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zvířata

První PSÍ POP UP Dogs & Friends v Holešovické tržnici

Milovníci psů, pozor! V Holešovické tržnici se 14. září uskuteční unikátní PSÍ POP UP plný netradičních radovánek, dobrot i zajímavostí. Celá akce se ponese v duchu klubového setkávání plemen, kde se můžete v určitý čas poradit nebo podělit o své zkušenosti s ostatními majiteli dané rasy a následně si užít společnou procházku po okolí. Krom toho budete mít jedinečnou příležitost zjistit, jak moc velký génius váš pes je, protože zde proběhne Pawzler Mistrovství České republiky v luštění psího hlavolamu. Registrovat psy je možné na stránce: https://dogg.cz/pawzler-mistrovstvi/registrace/.

To ale není zdaleka vše. Pro čtyřnohé parťáky tu bude i plno další zábavy.  Nezapomenutelný zážitek si pejsci užijí ve Fitmin Pestauraci, kde si vyberou z menu a následně jim bude jídlo naservírované na podnose s odpovídajícím food stylingem jako v pravé restauraci. Dobroty si nachystala také psí pekárna s dorty, cupcakes, zmrzlinou a dokonce psím cappuccinem. Vařenou stravu pro psy představí BiBi Food. Nebudou chybět novinky od prodejce DOGG.cz, stánky s doplňky, módou nebo třeba fotokoutek s rekvizitami. A protože zdraví pejsků je na prvním místě, bude zde ve spolupráci s Lab Vet možné provést poop test, jinými slovy otestovat  vašeho chlupáče.

Ani páníčci ale nepřijdou zkrátka! Ti si mohou své chuťové buňky uspokojit ve Food Truck Pointu, kde je čeká široká škála lahůdek od slaných po sladké. Pavlo’s street food nachystá burgery ze šťavnatého farmářského hovězího masa, La Paletta nabídne palačinky na různé variace a pro milovníky tradičních řeckých souvlaki s tzatziki otevře svůj truck Nataniel Nakas. Samozřejmostí je prodej skvělých drinků, třeba z nabídky vinařství Dog in Dock, bez kterých by to v těchto horkých dnech ani nešlo.

Takže nezapomeňte. 14. 9. od 10.00 hod před prodejnou DOGG & v okolí Food Truck Pointu v Holešovické tržnici. Více na www.holesovickatrznice.cz, sociálních sítích a FB události Dogs & Friends.

MEET & GREET SETKÁNÍ PLEMEN PSŮ
10:00 francouzský buldoček
10:30 viszla + ohaři
11:00 border kolie
11:30 chrt + vipet + chrtík + primitivní plemena
12:00 shiba inu + akita inu
12:30 jezevčík + welsh corgi
13:00 retrívři
13:30 všechny ostatní rasy + voříšci

Foto: Fitmin Pestaurace

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *