Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Tatiana Dyková vyrazila na noční jízdu s bývalým hereckým kolegou Petrem Kroutilem

Herečka Tatiana Dyková prožila divokou noc, nezapomněla navštívit Nábřeží, projela se na šlapadlech i noční tramvají, a dokonce válela sudy na Petříně. Nešlo ale o žádnou bujarou noc s tajným milencem, jak by se na první pohled mohlo zdát. Petr s Tatianou využily poslední prázdninový den a noc k natočení videoklipu ke společnému duetu. Nový song „Ještěže si nejsme jistý hodinou je energický a jeho melodii ještě dlouho nebudete moct dostat z hlavy.

Kroutil s Dykovou se přenesli o desítky let zpět, kdy si spolu zahráli v seriálu Prima sezóna. „Známe se 30 let ještě z dob filmování. Tatiana se pak věnovala herectví a já jsem sklouzl k hudbě. Pak jsme se občas potkali na natáčení u našeho společného kamaráda, režiséra, Jirky Vejdělka. Párkrát se přišla Tatiana podívat na můj koncert. Před pár měsíci jsem si řekl, že by byl fajn nápad poslat jí několik písniček s otázkou, jestli se jí nějaká nelíbí a nezazpívala by si ji se mnou. Když mi Tatiana napsala, že si vybrala, byl jsem strašně šťastný,“ popisuje Petr Kroutil vznik spolupráce s energickou herečkou.

Text písně „Ještěže si nejsme jistý hodinou“ napsala zpěvákova žena Jarka a nahrávalo se u nich v domácím studiu, kam Tatiana Dyková dorazila. „Jakékoli tvorbě se daří kvést v příjemné atmosféře. Nebojíte se otevřít, zariskovat a jít ven s tím uvnitř. Natáčeni bylo pohodové, zpříjemňovaly nám ho Petrovi děti, a to mám moc ráda,“ popisuje průběh nahrávání známá herečka a zpěvačka. K písni vznikl také videoklip, jehož natáčení se ujal režisér Petr Krejčí.

O tom, že natáčení klipu byla pořádná jízda svědčí i fakt, že se natáčelo od večera až do svítání. Všichni zúčastnění si to náramně užili. „Píseň „Ještěže si nejsme jistý hodinou“ je o přátelství. O kumpánství! Nevím, jestli se ještě dnes tohle označení používá, ale mít dobré kumpány považuji za velké bohatství v životě. Jsou to lidi, co nikdy nezkazí žádnou radost a zábavu. Ve svým životě jsem jich mela vždycky dost a stále mám. A přesně takové bylo i natáčení klipu. Když děláte něco z čisté radosti, tak je to prostě zábava“ vypráví Dyková. „I přesto, že jsme točili celou noc, ráno jsme si všichni psali, že jsme naprosto nabití! Natáčeni klipu probíhalo stejně jako natáčeni písně. Na pohodu. Jen jsme k tomu přizvali ještě haldu našich kamarádů a užili jsme si poslední prázdninový den a večer a noc, jak má být! Ta atmosféra byla neopakovatelná. Prostě jsme táhli Prahou, zpívali, tančili, potkávali kolemjdoucí a ti se přidávali k nám. Všichni jsme se shodli na tom, že to byl jeden z nejkrásnějších večerů. Pevně doufám, že se to obtisklo i do klipu,“ popisuje herečka vznik videoklipu, ve kterém se objeví i její manžel Vojtěch Dyk či známý zpěvák Jakub Prachař.

Klip bude mít premiéru během koncertu Petra Kroutila 11. září v pražské Lucerně. Následně bude k vidění zde.

Zdroj a foto: Kroutilove

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *