Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Dosáhněte vnitřní i vnější rovnováhy s inovativními produkty Esthe Pro Labo

Cítíte se unavení a bez nálady? Pociťujete na sobě první příznaky stárnutí a přestáváte být spokojení při pohledu do zrcadla? Nebo prostě jen chcete udělat něco pro své tělo? Pak vyzkoušejte novinky značky Esthe Pro Labo, která se specializuje na vnitřní krásu a zdraví. Tato prestižní japonská značka ve své filozofii vychází z principu, že vnější krása vychází zevnitř. Přináší na trh inovativní suplementy, jejichž složení je podložené mnohaletými výzkumy a kombinuje moderní technologie s tradičními prvky východní medicíny. Esthe Pro Labo tak poskytuje tělu jen to nejlepší a přispívá k celkovému zdraví a pohodě. Připojte se k těm, kteří již objevili tajemství vnitřní krásy, a vydejte se na cestu ke svému lepšímu já. Uvidíte, že nebudete litovat!

Zpátky do formy Vás vrátí nejsilnější doplněk stravy proti stárnutí na světě – Deazaflavin Hydrohyper. Hlavní složkou tohoto suplementu je 5-deazaflavin, složka nové generace, podobná vitamínu B2. Deazaflavin, vyvinutý díky cílenému výzkumu v předních světových výzkumných institucích, je v současné době pravděpodobně nejvýkonnějším mitochondriálním aktivátorem a boosterem sirtuinu – genu dlouhověkosti – na světě.

Doplňkům stravy proti stárnutí aktuálně dominuje NMN, deazaflavin však účinky NMN výrazně překonává. Deazaflavin působí přímo na mitochondrie, buněčné organely, které jsou považovány za energetická centra buněk. V důsledku stárnutí, špatného životního stylu či stresu dochází ke zhoršení přirozených funkcí mitochondrií, což negativně ovlivňuje každodenní fungování organismu a celkové zdraví. Mitochondriální disfunkce je navíc kořenem mnoha nemocí.

Přípravek Deazaflavin Hydrohyper přímo aktivuje mitochondrie a působí na buněčné probuzeníMá potenciál zvýšit produkci energie oslabených mitochondrií, potlačit stárnutí buněk, aktivovat buňky, zabránit hromadění stárnoucích buněk, zlepšit funkce orgánů v celém těle a prodloužit krásu a zdravý život! Pozitivně působí na nespavost, únavu, vrásky, stres, šediny, onemocnění ze špatného životního stylu a mnoho dalšího. Aktivuje v těle rovněž enzymy sirtuiny, které jsou považovány za geny dlouhověkosti.  Hrají klíčovou roli v regulaci buněčného metabolismu, opravě DNA, stárnutí a dalších buněčných procesech. Pro optimální výsledky užívejte 1 kapsli přípravku Deazaflavin Hydrohyper denně. Balení o 20 kapslích pořídíte za 4.500 Kč.

Druhým doplňkem, který pozitivně působí na dlouhověkost, dobrou formu, zdraví a dostatek energie je Esthe Pro Labo HGH Premium. Jedná se o komplex L-Aminokyselin (arginin, lysin, ornitin), který podporuje krásu a mládí zevnitř. Speciálně vyvinutý Anti-Aging Complex vznikl jako výsledek dlouholetého výzkumu růstového hormonu. U dětí je růstový hormon zodpovědný za normální růst a u dospělých snižuje hladinu tělesného tuku, pomáhá budovat silné kosti, udržuje zdravé orgány a rozvíjí svalovou hmotu. Po 30. roce života se však množství růstového hormonu produkovaného tělem výrazně snižuje. V důsledku toho se objevují známky stárnutí. Když se však hladiny růstového hormonu doplní a vrátí se na “mladou” úroveň, známky stárnutí zmizí.

HGH Premium obsahuje jedinečnou kombinaci složek pro optimální korekci organismu. Aminokyselina L-orinitin podporuje odbourávání tuků a posiluje svalovou hmotu při fyzické námaze. Pomáhá v procesech obnovy jaterních buněk i s různými jaterními patologiemi. Extrakt z maca je bohatý na železo a esenciální aminokyseliny, které jsou stavebními kameny bílkovin. Jedná se o přírodní antidepresivum, které snižuje úzkost, zvedá náladu a zvyšuje duševní výkonnost. Tonizuje tělo a účinně bojuje proti chronickému únavovému syndromu.

Kyselina gama-aminomáselná – GABA má schopnost snižovat krevní tlak, stimulovat metabolismus, okysličovat mozek, zvyšovat duševní produktivitu, zlepšovat paměť a pomáhat zlepšovat krevní oběh v celém těleL-lysin je stavebním kamenem pro tvorbu bílkovin v těle. Je jednou z aminokyselin, která pomáhá produkovat kolagenL-arginin chrání tělo, pomáhá normalizovat krevní tlak a snižovat tvorbu aterosklerotických plátů, účinně ovlivňuje růst svalové tkáně, pomáhá spalovat tuky a zvyšuje fyzickou vytrvalost. α-GPC, složka získaná ze sójových bobů, podporuje buněčné membrány a pomáhá předcházet kognitivnímu poklesu. Přípravek se dle potřeby může užívat v množství 1 až 3 sáčky denně během jídla. Balení 30 sáčků stojí 3.800 Kč.

Pokud chcete mít instantní porci zdraví vždy u sebe, v praktickém balení, které se hodí na cesty i do práce, neměla by vaší pozornosti uniknout další novinka – Herbzyme 113 Fast Water. Stačí ji jen otevřít a vychutnat si okamžité osvěžení! Fermentovaný rostlinný extrakt kombinuje to nejlepší z přírody a tradiční japonské moudrosti s převratnou vědeckou technologií. Obsahuje neuvěřitelných 113 druhů japonské zeleniny, ovoce, granátové jablíčko, houby, obiloviny a mořské řasy, smíchané s patentovanou Fast Water. Tato jedinečná kombinace ingrediencí je dvakrát fermentována tradičními metodami v cypřišových sudech, což zajišťuje maximální zachování živin a bioaktivních látek.

Fast Water je voda získávaná z hory Fuji, využívající patentovanou technologii Aquaporin. Aquaporiny jsou specializované proteiny, které regulují přenos vody do a z buněk našeho těla, čímž zajišťují optimální hydrataci a správnou funkci buněk. Tato technologie byla oceněna Nobelovou cenou za chemii, což jen podtrhuje její význam a účinnost. Granátové jablko má mnoho pozitivních účinků na naše zdraví. Je bohaté na antioxidanty a chrání tak buňky proti volným radikálům, má silné protizánětlivé účinky, podporuje zdraví srdce, zlepšuje trávení a obsahuje důležité vitamíny. Některé studie dokonce naznačují jeho antivirotické, antibakteriální a protirakovinné účinky. Pozitivní účinky granátového jablka v kombinaci s elixírem dalších účinných látek nyní můžete vyzkoušet i vy. Jednu porci Herbzyme Orax o 40 ml pořídíte již za 150 Kč.

Esthe Pro Labo přináší zajímavou novinku i pro ty, kteří si chtějí zdravě zamlsat. Jedná se o bezlepkové slané sušenky s příchutí citrónu Salt Coco Cookies Plain. Vyrábí se ze škrobu ságové palmy, bezlepkové rýže z Niigaty, kokosu se sladkou a jemnou vůní a prášku z quinoy, která je oblíbenou superpotravinou. Neobsahují žádné složky živočišného původu, umělá aromata ani barviva.

Bezlepkový škrob ze ságové palmy je ceněn pro své výživové vlastnosti, je bohatý na sacharidy a poskytuje rychlý zdroj energie. V tradiční medicíně se někdy používá i jako prostředek proti zažívacím obtížím. Sušenky obsahují organický agávový a kokosový cukr z rostlin pěstovaných ekologickým způsobem, vyrobený tradičními metodami. Organický agávový cukr je bohatý na fruktózu a obsahuje vápník a draslík. Má nízký glykemický index, a tak vykazuje pomalejší nárůst hladiny krevního cukru ve srovnání s klasickým cukrem. K výrobě sušenek je použita pouze čistá mořská voda, nesená proudem Kuroshio ve vodách poblíž Izu Oshima, a mořská sůl, která byla koncentrována a krystalizována jedinečnou tradiční japonskou výrobní metodou, která využívá sílu přírody, jako je slunce, vítr a oheň. Cena jednoho balení sušenek (60 g) je 250 Kč.

Zdroj a foto:www.byfemme.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *