Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

Společnost Huawei otevírá novou kapitolu značky ULTIMATE DESIGN

V úterý 10. září 2024 se v Šen-čenu konal slavnostní galavečer značky Huawei ULTIMATE DESIGN, během kterého představili unikátní model Mate XT. Ten představuje významný průlom v technologii skládacích chytrých telefonů. Jde totiž o první „tri-fold“ telefon na světě, což z něj aktuálně dělá lídra na poli skládacích zařízení. Prostřednictvím tohoto modelu navíc společnost Huawei vyjadřuje své odhodlání neustále dosahovat nových úrovní v oblasti technologických inovací.

Novinku na slavnostním galavečeru představil Richard Yu, výkonný ředitel, předseda představenstva Consumer Business Group a předseda představenstva Intelligent Automotive Solution BU společnosti Huawei. „Nikdy jsme nepřestali inovovat a vždycky jsme věřili, že to dokážeme. Díky našemu přesvědčení a nasazení se nám podařilo vyvinout první trojitý skládací telefon na světě, Huawei Mate XT ULTIMATE DESIGN.“

Špičkové technologie: Průkopníci inovací a výzkumu
Společnost Huawei vždy usiluje o technologické inovace a díky neustálým investicím a výzkumu přináší svým spotřebitelům nejmodernější technologie a produkty. Ani u modelu Huawei Mate XT ULTIMATE DESIGN tomu není jinak. Ten se vyznačuje svým pokročilým systémem přesných pantů, který zahrnuje dvě dráhy pracující v tandemu, aby podporovaly sklápění dovnitř i ven. Tyto ultralehké, zefektivněné panty jsou kalibrovány s optimální přesností, aby zajistily plynulé skládání. Obrazovka je vyrobena z pružných materiálů, které se plynule ohýbají v obou směrech a jsou schopny odolat stlačení při skládání dovnitř i tahu při skládání ven.

Moderní design: atraktivní vzhled
Společnost Huawei je dlouhodobě lídrem v oblasti produktového designu a neustále usiluje o poskytování jedinečných vizuálních zážitků pro své spotřebitele. Nová skládačka Huawei Mate XT má design hvězdného diamantu a na sobě 80 vrstev jemné oceli, které zajišťují odolnost těla telefonu. Zabalen je do materiálu z pravé hladké kůže, která je na dotek velmi příjemná.

Komplexní zážitek: všechen výkon v jednom produktu
HUAWEI Mate XT redefinuje možnosti chytrého telefonu tím, že podporuje plynulé přepínání mezi režimy jedné, dvou a tří obrazovek. V režimu trojité obrazovky poskytuje telefon uživateli snadnější a pohodlnější procházení informací. Po překlopení do režimu dvou obrazovek je telefon ideální pro čtení článků nebo kontrolu e-mailů. Je samozřejmě možné ho libovolně sklopit i do režimu jedné obrazovky, což je ideální při činnostech, jakými jsou volání nebo fotografování. Displej disponuje ultra vysokým rozlišením 3K a integruje v sobě výpočetní kvalitu obrazu s umělou inteligencí.

Precizní fotografie: zachycení výjimečných okamžiků
Společnost Huawei je špička na trhu v oblasti inovací mobilní fotografie. HUAWEI Mate XT v sobě skrývá výkonné obrazové funkce HUAWEI XMAGE. Na zadní straně se nachází trojitý fotoaparát, který se skládá z 50megapixelového hlavního fotoaparátu, 12megapixelového ultrawide fotoaparátu a 12megapixelového periskopového fotoaparátu. Selfie kamera na přední straně má 8 megapixelů a nachází se na nejlevějším displeji, když je zařízení zcela rozložené. Fotoaparát je vybaven nastavitelnou fyzickou clonou s 10 velikostmi, díky čemuž se přizpůsobuje různým fotografickým scénářům. Od vzdálených hor až po drobný hmyz nebo květiny, uživatelé mohou zachytit každý detail s dokonalou ostrostí. K dispozici je také funkce Speed Snapshot, která zachytí objekt fotografování v rychlém pohybu a tento okamžik zvládne uchovat v jasné a ostré kvalitě.

HUAWEI Mate XT posouvá hranice možností skládacího telefonu, jako první trojitý skládací telefon vůbec. Díky němu je práce a volný čas na cestách dostupnější a poutavější a představuje tak nové paradigma pro mobilní zařízení. Společnost Huawei nezpomaluje tempo a stále přichází s inovacemi a spotřebitelům poskytuje nejmodernější technologie, atraktivní design a jedinečné uživatelské zážitky.

Zdroj a foto: https://consumer.huawei.com/cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *