Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

HELL Boxing Kings dobývá svět: Vedle zkušených boxerů na turnaji poměří své síly i slavné osobnosti z různých zemí!

Na začátku roku 2024 ohlásila svůj vstup na boxerskou scénu organizace HELL BOXING KINGS. To mezi širokou veřejností vyvolalo obrovský ohlas. Do projektu se přihlásilo přes 14 000 účastníků s nadějí na výhru v celkové hodnotě jednoho milionu dolarů. Z nich po kvalifikačních zápasech vzešlo 32 nejlepších boxerů. V rámci turnaje byla vyhlášená i speciální kategorie Celebrity. Do boxerského ringu byli přizvány slavné osobnosti z desíti účastnických zemí, včetně České republiky. Mezi účastníky se zařadila i známá influencerka – vítězka českého Love Islandu 2022 – Denisa Valová.

Špičkové boxerské dovednosti v kvalifikačních kolech předvedli hned dva čeští boxeři – vrcholový sportovec a reprezentant České republiky Petr Novák a hvězda tuzemského amatérského boxu Luboš Šorm. Oba budou ve čtvrtfinálovém zápasu hájit české barvy ve váhové kategorii do 67 kg. Na slavnostním finálovém galavečeru se po boku boxerů objeví mimo jiné i známé osobnosti. Z Čech na zápas dorazí hned tři hvězdní účastníci – vítěz reality show Like House Jan „Jenis“ Svěcený, bývalý moderátor CNN Prima News Immanuel Adenubi a influencerka Denisa Valová.

Kráska z České republiky si zápas v ringu rozhodně nenechá ujít!
V ženské kategorii Českou republiku v soutěži zastupuje studentka stomatologie z Masarykovy univerzity v Brně a vítězka populární show Love Island 2022, Denisa Valová. „Nebojím se výzev, a proto chci v tomto směru posunout své hranice. Rozhodně nevstupuji do ringu s úmyslem prohrát,“ posílá Valová svým soupeřům jasný vzkaz.

Denisa Valová je na Instagramu inspirací pro více než 105 tisíc lidí. Mnohé možná její účast v boxerském zápase překvapila už jen kvůli tomu, že mezi hlavní kontent na sociálních sítích  patří osobní život této půvabné blondýnky, zdravý životní styl, móda a cestování. Jak ale sama Valová přiznává, ani sport jí není cizí. „Sportu se věnuji už od mala. Několik let jsem dělala sportovní gymnastiku a gymnastický aerobik, ve kterém jsem mnohokrát vyhrála titul mistryně ČR,“ vypráví Valová. „Bojové sporty mě opravdu lákají. Ve fitku trávím skoro každý den a miluji adrenalin. Vždycky jsem chtěla vyzkoušet nějaký zápas, ať už v boxu nebo třeba MMA, “ dodává influencerka.

Do zápasu se hlásí známe osobnosti z dalších zemí světa
Česká republika však není jediná země, která do čtvrtfinále soutěže Hell Boxing Kings posílá své hvězdy. Sousední Slovensko bude v zápase reprezentovat moderátor a influencer Samuel Miškov, který má na Instagramu přes 200 000 sledujících.

Mezi další účastníky soutěže patří tatérka a influencerka ze Srbska Una Kablar. Za Ázerbájdžán bude bojovat influencerka Fatima Ahmadova, která má na svém instagramovém profilu přes milion sledujících. Na svých sociálních sítích o účasti v soutěži informuje i bulharská hvězda Zlatka Dimitrova, která se v roce 2009 stala modelkou známého pánského časopisu Playboy. Chorvatskou vlajku ponese do ringu žhavá blondýnka Ela Jerković.

V ringu uvidíme také známou maďarskou hvězdu Benceho Brasche, který získal popularitu především díky svým rolím v televizních seriálech a filmech. „Vím, že musím dávat pozor na to, kolik hodin denně spím a co jím. Na zápasy se připravuji, jak jen to jde. Box se postupně stává rutinou v mém životě a začínám se při něm i usmívat,“ prozradil herec. Další kráskou, která bude reprezentovat pořadatelskou zemi, tedy Maďarsko, je podnikatelka a influencerka Renáta Berki.

Prosadit se na sportovním poli a jít svému milovanému synovi příkladem chce i populární řecký televizní moderátor George Manikas. Ve své rodné zemi se proslavil třeba spoluprací  s mezinárodními módními návrháři, focením pro Dolce&Gabbana a v roli modela se prošel po molu pro Ermenegildo Zegna. Má také vlastní značku oblečení a módních doplňků.

Už 10. listopadu se uskuteční další fáze turnaje. Fanoušky čeká dechberoucí podívaná v podobě vyřazovacích soubojů elitních boxerů, žhavé zápasy za účasti influencerů, ale především samozřejmě kvalitní sportovní show. Toto je však pouze začátek, připraveno je toho  mnohem víc. Další informace k jednotlivým zápasům najdete na sociálních sítích Hell Boxing Kings. „Věříme, že to bude opravdu velkolepá show pro diváky a současně i jedinečná zkušenost pro všechny boxery. Víme, že všichni zápasníci poctivě trénují a jejích cílem je zvítězit. Držíme jim proto palce, ať vyhraje ten nejlepší,“ uzavírá Olina Mikešová za HELL ENERGY CZ.

O turnaji HELL Boxing Kings
HELL Boxing Kings je jedinečný boxerský turnaj, který se letos koná napříč desíti evropskými zeměmi. Soutěž s celkovou výhrou ve výši 1 milionu dolarů hledá ty nejlepší boxery ve čtyřech váhových kategoriích. Vítězové jednotlivých kategorií pak obdrží nejen mimořádnou finanční odměnu, ale získají možnost uzavřít kontrakt se společností HELL ENERGY, a stát se tak tváří známé značky. Turnaj HELL Boxing Kings tak otevírá dveře do světa profesionálního boxu všem bojovníkům, kteří mají potřebné schopnosti, ale dosud neměli možnost se prosadit. Finále turnaje se uskuteční v prosinci 2024 v Maďarsku za účasti hvězdných hostů a devítinásobného mistra světa v boxu Roye Jonese Jr., hlavní tváře HELL Boxing Kings. Jednotlivé zápasy budou ke zhlédnutí na YouTube a sociálních sítích HELL Boxing Kings.

Zdroj a foto: HELL ENERGY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *