Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Mimozemské existence ovládly kino a děsily příchozí diváky

Trend komiksových filmů ani po letech neutichá a má mezi filmovými diváky své příznivce napříč generacemi. Pražský IMAX byl při slavnostní premiéře nového Venoma naplněn všemi věkovými kategoriemi. Někteří dorazili se svými dětmi, jiní po boku přátel či partnerů.

Již tradičně doprovázeli české celebrity na premiéru tematicky převlečení cosplayeři, kteří společně s nimi pózovali před foto stěnou. Tentokráte byli v trochu větší převaze a jejich výrazy nevypadali úplně přátelsky. Mezi mimozemské symbionty se bez váhání postavila vysmátá Anna Dvořáková, která přišla na premiéru s influencerským kolegou. Jedna z velmi nadějných současných mladých zpěvaček Elizabeth Kopecká, si jako velká filmová fanynka také nenechala nového Venoma ujít. Kamila Nývltová, která poprvé představila svého nového přítele minulý týden na křtu své nové kuchařky, s ním společně vyrazila i do kina. Velice stydlivě se se čtyřmi mimozemšťany vyfotil model a influencer Martin Carev. Ani herec Miroslav Hrabě, který dorazil s kamarádem, si nenechal premiéru ujít. Jediný vyrovnaný „souboj“ před foto stěnou předvedl Robert Jáškow, který se svými třemi dětmi dorovnal počet převlečených mimozemšťanů. Extravagantní Sharlota jako vždy sladila svůj outfit s tématem premiéry a mezi cosplayery ve vinylové kombinéze perfektně zapadla. Mezi dalšími hosty byl i zpěvák a herec Peter Pecha, zpěvák Matyáš Hložek s přítelkyní, Lejla Abbasová se synem nebo ex přítel Agáty Hanychové Adam Raiter.

Venom: Poslední tanec je již třetím a zároveň posledním dílem série, ve kterém se Tom Hardy představí jako Eddie Brock – hostitel mimozemského symbionta Venoma. Venom je jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Není tak divu, že je divácky velice oblíbený, ať už pro svůj humor tak originalitu. Režie snímku se zhostila Kelly Marcel, která se podílela již na scénáři prvního i druhého dílu.

Cinema City uvádí film Venom: Poslední tanec v klasických formátech 2D, 3D ale i ve speciálních formátech, které jsou 4DX, IMAX a VIP Chodov. Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Zdroj a foto: Cinema City

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *