Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Vůně a jejich význam v našem životě – Své místo zde mají i aviváže

Touha po voňavém prostředí neznamená pouze touhu po příjemném parfému. Ostatně která vůně je ta pravá? A proč voní každému úplně jiné aroma? Vůně odjakživa očišťovaly prostor, povzbuzovaly i uklidňovaly mysl a měly také silný léčebný efekt. Jsme-li přitahování nějakou vůní skutečně silně, znamená to, že naše tělo po ní volá, potřebuje ji ke svému vyladění. Vůně nám dodávají balanc v životě. Cítíme se jednoduše hezky.

To je pravá podstata úspěchu aviváží na prádlo. Nejenom, že rituál praní prádla nám dává pocit nového cyklu, očištění domácnosti. Vůně pak ještě prohlubují tento dobrý pocit z čistoty. Navíc mají avivážní prostředky i funkční efekt. Jsou určeny pro změkčení prádla po vyprání, a to zejména tehdy, nepoužíváme-li sušičku, která prádlo změkčí i bez použití aviváže. Aviváže fungují tak, že je použijeme do posledního máchacího cyklu ať už v pračce, nebo při ručním praní. Aviváž ulpí na povrchu prádla, vlákno obalí a tím povrch změkčí, což cítíme na dotyk ihned po vyndání z pračky, ale také po uschnutí prádla. Prádlo se také lépe žehlí, je poddajnější. Na co ale často spotřebitelé, a to zejména maminky malých dětí nebo alergici narážejí je, že jim aviváž, která je na povrchu vlákna, způsobuje alergické reakce, zarudnutí nebo svědění. Frosch tento problém dokáže řešit. Frosch aviváže jsou hypoalergenní, tedy šetrnější k pokožce těla a nezpůsobují alergické reakce. Mohou je proto používat i lidé s velmi citlivou pokožkou. Aviváže Frosch jsou dostupné v několika různých variantách. Zvolit tak můžete například bio aviváž s levandulovým olejem, s extrakty z aloe vera nebo aviváž s extrakty z květu bavlny či aviváž s mandlovým mlékem.

„Po vyprání prádla s Frosch aviváží zůstane na prádle jemná, nevtíravá vůně, což spotřebitelé hodnotí velmi kladně, příliš silná vůně může dokonce způsobit například i bolesti hlavy, ruší vůni použitého parfému, apod.,“ uvádí Markéta Terčová, obchodní a marketingová ředitelka značky Frosch. „Frosch má v sortimentu také produkt tohoto typu vyvinutý speciálně pro kojence. Jedná se o máchadlo. Máchadlo prádlo změkčuje, ale na jiném principu než aviváž. Používá se podobně jako aviváž také v posledním máchacím cyklu, proces změkčení ale neprobíhá na základě obalení vláken, nýbrž vyplachuje zbytky pracího prostředku, které způsobují nežádoucí a nepříjemné ztvrdnutí prádla. Kojenci se svou nejcitlivější pokožkou by na hypoalergenní aviváž mohli negativně reagovat, a proto Frosch vyvinul máchadlo, které zaručí, že je prádlo dokonale měkké, příjemné na dotek a neirituje pokožku,“ dodává Markéta Terčová.

Toužíte po prádle, které je po vyprání voňavé a hebké? Pak by vaší pozornosti rozhodně neměly uniknout aviváže, jejichž složení je založené na přírodních ingrediencích. Frosch aviváž je pro vás navržena tak, aby zanechala prádlo nejen provoněné, ale také dokonale měkké a hebké. Přírodní aviváž obsahuje pouze decentní parfemaci a neobsahuje dráždivé složky, barviva ani konzervanty. Ekologické aviváže z Frosch nabídky jsou velmi šetrné i k citlivé pokožce a jejich obaly jsou vyrobené z recyklovaného materiálu. Ať už sáhnete po kterékoliv z nich, můžete si být jistí, že získáte účinný a udržitelný přípravek, který po sobě nezanechává ekologickou stopu a je bez škodlivé chemie.

Nejprodávanější: Frosch EKO Aviváž Květ bavlny 750 ml
Pečujte o své prádlo s pomocí přípravku založeného na účinném přírodním složení. Objevte přednosti ekologické aviváže s extrakty z květů bavlny, která prádlo provoní jemnou vůní. Aviváž je hypoalergenní maximálně šetrná k přírodě i k pokožce, a to včetně citlivé, což ostatně potvrdily dermatologické testy. Aviváž je vhodná pro bílé i barevné prádlo, neobsahuje dráždivé látky, barviva ani konzervanty a vyznačuje se decentní parfemací.

Důvody, proč zvolit tuto EKO aviváž:

  • je založená na přírodním složení s extrakty z květu bavlny
  • je hypoalergenní a dermatologicky testovaná
  • jedná se o veganský přípravek bez mikroplastů
  • balení obsahuje 31 pracích dávek

Frosch EKO Hygienická aviváž Levandule 750 ml
Radujte se z dokonale měkkého a voňavého prádla díky ekologické hygienické aviváži s levandulovým olejem. Jedná se o hypoalergenní aviváž, která je vhodná na bílé a i barevné prádlo. Aviváž je založená na přírodní receptuře bez dráždivých složek, barviv a konzervantů. Je vhodná i pro osoby s citlivou pokožkou, snášenlivost s pokožkou je potvrzená dermatologickými testy.

Čím si vás tato EKO hygienická aviváž získá:

  • je vhodná na bílé i barevné prádlo,
  • je hypoalergenní a dermatologicky testovaná,
  • jedná se o veganský přípravek bez mikroplastů
  • balení obsahuje 30 pracích dávek

Frosch EKO Aviváž Mandlové mléko 750 ml
Objevte aviváž, která je šetrná k prádlu, přírodě i k citlivé pokožce. Tato ekologická aviváž s extrakty z mandlí je vhodná pro bílé a barevné prádlo. Jejím základem je přírodní receptura, která obsahuje pouze decentní parfemaci. Naopak neobsahuje dráždivé složky, barviva ani konzervanty. Její dobrou snášenlivost i u lidí s citlivou pokožkou potvrdily dermatologické testy.

Důvody, proč zvolit tuto EKO aviváž:

  • je založená na přírodním složení s extrakty z mandlí,
  • je hypoalergenní a dermatologicky testovaná,
  • jedná se o veganský přípravek bez mikroplastů
  • balení obsahuje 31 pracích dávek

Frosch EKO Aviváž Aloe vera 750 ml
Hledáte aviváž s účinným přírodním složením, která se vyznačuje jemnou vůní a je vhodná i pro osoby s citlivou pokožkou? Právě jste ji našli. Ekologická hypoalergenní aviváž s extrakty z aloe vera je vhodná na bílé i barevné prádlo. Spolehnout se můžete na přírodní recepturu s decentní parfemací. Aviváž neobsahuje dráždivé složky, barviva ani konzervanty a je dermatologicky testovaná.

Výhody této EKO aviváže:

  • je založená na přírodním složení s obsahem aloe vera,
  • je hypoalergenní,
  • jedná se o veganský přípravek bez mikroplastů.
  • balení obsahuje 30 pracích dávek

Použití a cena Frosch aviváží
Aviváž nikdy neaplikujte přímo na tkaniny, ale jen do příslušné přihrádky pračky. Při dávkování se řiďte tímto doporučením: 36 ml na froté a čistou bavlnu, 24 ml na smíšené textilie a „čistou vlnu“, 18 ml na syntetické tkaniny a ruční praní. Velký důraz je kladen na samotný výrobní proces, který probíhá podle nejvyšších ekologických standardů s ohledem na co nejnižší spotřebu energie a na využívání přírodních obnovitelných zdrojů. Doporučené cena 96.90 Kč.

Frosch EKO Baby Hypoalergenní máchadlo na kojenecké a dětské prádlo 750 ml
Chcete docílit toho, aby kojenecké prádlo, dětské přikrývky a další textilie byly co nejjemnější a nejměkčí? Pak si přizvěte na pomoc ekologické hypoalergenní máchadlo na kojenecké a dětské prádlo. Spolehnout se můžete na účinné přírodní složení s obsahem výtažku z heřmánku. Složení je šetrné nejen k přírodě, ale i k citlivé dětské pokožce, což potvrdily i dermatologické testy. Cena výrobku je 116 Kč.

Důvody, proč sáhnout po tomto hypoalergenním máchadle:

  • je založené na přírodním složení s výtažkem z heřmánku
  • je hypoalergenní a dermatologicky testované
  • jedná se o veganský přípravek bez barviv
  • obsah všech čisticích a pečujících prostředků Frosch je v přírodě snadno biologicky odbouratelný a nezanechává po sobě ekologickou stopu
  • obaly jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného a opětovně recyklovatelného materiálu tak, aby nevznikal plastový odpad
  • Počet pracích dávek: 30

Použití:
Máchadlo nepoužívejte přímo na prádlo, ale nalijte do pračky do přihrádky na aviváže. Víčko má objem 40 ml. Doporučené dávkování (automatická pračka, 4 – 5 kg suchého prádla): 25 ml pro měkké prádlo, 35 ml pro extra měkké prádlo. Výrobek je koncentrát. Vystačí na 30 dávek.

Z lásky k životnímu prostředí a lidskému zdraví je naším cílem nabízet ekologické a šetrné alternativy čisticích prostředků pro celou domácnost https://frosch-eko.cz/,

Zdroj a foto: Frosch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *