Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Inovace a chuť vítězí: Kantýna roku vyhlásila nejlepší jídelny v Česku

Soutěž Kantýna roku, která se každoročně zaměřuje na hodnocení kvality zaměstnaneckého stravování v Česku, zná své letošní vítěze. Porota složená z odborníků Sdružení pro zaměstnanecké stravování (PROZAMS) vyhlásila vítěze v šesti kategoriích. Soutěž, kterou organizuje Klub zaměstnavatelů, si klade za cíl ocenit nejlepší provozy v oblasti veřejného zaměstnaneckého stravování a podpořit zaměstnavatele v budování zdravého a příjemného pracovního prostředí.

Tituly „Národní vítěz“ byly uděleny v těchto kategoriích:
KATEGORIE INOVATIVNÍ A UDRŽITELNÝ PŘÍSTUP

  • FOXCONN Česká republika
  • ARAMARK, s.r.o. – provozovna Pardubice

KATEGORIE MALÁ VLASTNÍ PROVOZOVNA

  • FRONIUS Česká republika s.r.o.

KATEGORIE VELKÁ VLASTNÍ PROVOZOVNA

  • Skupina firem PKS

KATEGORIE DO 300 PORCÍ

  • IKEA OD Brno

KATEGORIE DO 1000 PORCÍ

  • Řízení letového provozu ČR, státní podnik
  • PERFECT CANTEEN s.r.o.

KATEGORIE NAD 1000 PORCÍ

  • Československá obchodní banka, a.s.
  • HM Gastro Group s.r.o.

„Sledovat rostoucí úroveň zaměstnaneckého stravování je pro nás jako generálního partnera soutěže velikou radostí. Od 90. let se věnujeme školnímu a zaměstnaneckému stravování a víme, že kvalitní jídlo a příjemné prostředí hrají zásadní roli pro spokojenost i motivaci zaměstnanců,“ uvedl Jiří Jízdný Jr., marketingový ředitel společnosti AG FOODS.

Sdružení PROZAMS letos prošlo významnými organizačními změnami. Do jeho vedení nově vstoupil Libor Vymyslický ze společnosti AG FOODS a Soňa Strecká, která zastupuje organizátora soutěže Klub zaměstnavatelů.

„V rámci Klubu zaměstnavatelů se kromě organizace soutěže Kantýna roku, kterou letos pořádáme již potřetí, chceme zaměřit na posílení komunikace v oblasti zaměstnaneckého stravování. Pro čtvrtý ročník soutěže v roce 2025 připravujeme nové webové stránky jak pro Kantýnu roku, tak i pro celé sdružení. Plánujeme také rozšířit komunikační aktivity ve spolupráci s AG FOODS, a to nejen v online prostoru. Navíc bychom rádi využili naše zkušenosti ke spolupráci s odbornými školami a podpoře zájmu o gastronomické obory prostřednictvím soutěže Škola doporučená zaměstnavateli,“ uvedla Soňa Strecká, nově zvolená předsedkyně správní rady PROZAMS.

Generálním partnerem soutěže zůstává společnost AG FOODS, která více než 30 let patří mezi přední dodavatele nápojů a trvanlivých potravin. Díky dlouholetým zkušenostem a zaměření na kvalitu pomáhá zlepšovat zaměstnanecké stravování napříč odvětvími.

Sdružení pro zaměstnanecké stravování – ProZAMS je profesním sdružením, jehož podporovateli jsou restaurace, kantýnové společnosti, zaměstnavatelé a další subjekty, které spojuje tématika zaměstnaneckého stravování.

Zdroj a foto: www.kantynaroku.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *