Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití🎄 Vánoce

Sdílejte lásku o Vánocích se značkou Nutella®

Vánoce jsou kouzelným časem, který trávíme s našimi nejbližšími, rozdáváme radost, ale také si užíváme dobré jídlo. Ozvláštněte letošní společné setkání u jednoho stolu a potěšte své milované sladkým dárkem od srdce v podobě vánočního notového cukroví s pomazánkou Nutella®, která i letos přichází ve speciální vánoční edici. Pokud nemůžete nebo nechcete trávit čas v kuchyni, ale rádi byste si osladili společné chvilky se svými blízkými, vsaďte na lahodné křupavé sušenky s krémovou náplní Nutella Biscuits.

Pomazánka Nutella® přichází v limitované vánoční edici ve veselém svátečním designu pleteného svetru s motivy typickými pro Vánoce i oblíbenou pomazánku z lískových oříšků. Bude k dostání hned ve čtyřech variantách – 350 g, 600 g, 750 g, a 1 000 g. Využít ji můžete při pečení vánočního cukroví a každoroční klasiku můžete doplnit o kolečka slepovaná pomazánkou Nutella®. Další recepty pak najdete na webu nutella.cz.

Hledáte-li rychlé sladké pohoštění z kvalitních surovin, sáhněte po Nutella Biscuits, které se také převlékly do vánočního. Dozlatova upečenými sušenky s krémovým srdcem z pomazánky Nutella® potěšíte malé i velké sváteční hosty.

Můžete si být jisti, že s pochoutkami Nutella® budete hvězdou letošních Vánoc.

Vánoční notové cukroví s pomazánkou Nutella®
Na přípravu 20 kousků potřebujete:
350 g mouky
80 g cukru
175 g másla
1 vejce
1 vanilkový lusk nebo 1,5 lžičky vanilkového aroma
špetku soli
3 lžičky vody
na každý kousek cukroví 1 lžičku pomazánky Nutella®

Postup:
Ve větší míse smíchejte mouku, máslo, cukr, vejce, vanilku, vodu a sůl. Krátce promíchejte, aby se všechny ingredience spojily. Směs vytvarujte do koule a těsto nechte 1 hodinu odpočívat v lednici. Po hodině vyjměte těsto z lednice. Polovinu těsta vložte mezi dva listy pečicího papíru a rozválejte ji na tloušťku zhruba 3 mm. Opakujte postup s druhou polovinou těsta. Oba pláty těsta nechte 1 až 2 hodiny odpočívat v lednici.Předehřejte troubu na 180 °C. Vyjměte oba pláty těsta z lednice. Kulatým vykrajovátkem o větším průměru vykrájejte kolečka. Pak do poloviny z nich vykrojte otvor pomocí menších vykrajovátek ve tvaru noty. Pečte na prostředním roštu trouby 10 minut při teplotě 180 °C. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout. Spodní části cukroví potřete pomazánkou Nutella® a slepte s horní částí.

Zdroj a foto: Nutella®

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *