Nová revoluční pizzerie bez obsluhy s pizzou hotovou do 360 vteřin
Zcela nový koncept pizzerie přináší 360pizza, za jejímž vznikem stojí Petr Cichoň, zakladatel značky Bageterie Boulevard a majitel společnosti Crocodille. Jedná se o revoluční typ restaurace, kde si v bezobslužném provozu na kiosku můžete sestavit pizzu podle vlastní chuti, která bude připravena nejpozději do 6 minut, tedy 360 vteřin. Variantou je také možnost objednání online s doručením do 30 minut. První kamenná restaurace byla otevřena na dejvickém „Kulaťáku“ v Praze.
Koncept restaurace 360pizza se vydal cestou posledních technologických novinek a trendů, kdy k objednání vybraného jídla není třeba vůbec komunikovat s obsluhou, ale pohodlně si objednat v restauraci na kiosku. Celou objednávku jednoduše provedete pomocí samoobslužných kiosků. Buď si můžete vytvořit svoji vlastní pizzu, nebo si vybrat z nabídky tradiční neapolské pizzy sestavené italským pizzařem Alessandrem, který své zkušenosti získal u známých evropských šéfkuchařů. Objednávku na kiosku lze pak zaplatit kartou nebo elektronickou stravenkou. Pohodlně můžete ale objednávat také z vašeho počítače nebo z mobilu, webová stránka je plně kompatibilní s mobilními zařízeními.
Pizzerie 360pizza si stejně jako síť Bageterie Boulevard zakládá na kvalitních lokálních surovinách, všechny ingredience na pizzu jsou tak pečlivě vybírány a pocházejí z regionů Apeninského poloostrova. Kromě pizzy tady najdete i nabídku starověké římské pinsy, italské dezerty, polévky, saláty, snídaňovou nabídku a také italské pivo Morretti, víno nebo kávu.
Zdroj: www.360pizza.com