Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Sedmero pomoci českému fitness

Procházíme jednou z nejnáročnějších situací, přesto jsme to právě my – fitness profesionálové – kdo v posledních dnech prokazujeme obrovskou životaschopnost. Sociální sítě plníme on-line programy, zakládáme skupiny, ve kterých si pomáháme a motivujeme se… Pojďme udělat vše proto, aby co nejvíce z nás situaci zvládlo s co nejmenšími ztrátami. Česká komora fitness nabízí doporučení, jak nyní postupovat:

1. Zachovejte klid
Všichni víme, proč daná situace nastala, a čím razantnější budou aktuální opatření, tím větší je šance, že co nejdříve skončí. Nyní to musíme zvládnout, proto se maximálně podpořme a pomáhejme si.

2. Počítejte a optimalizujte
Udělejte si přehled svých výdajů a pokuste se je maximálně optimalizovat. Aktivně komunikujte s bankami, pronajímatelem, leasingovými společnostmi… Pokuste se je požádat o odklady nebo snížení plateb.

3. Dejte hlavy dohromady s celým týmem
Pracujte aktivně se svým týmem. Vysvětlete všem, jak se věci mají, požádejte je o aktivní pomoc a pochopení. Vaši trenéři i instruktoři jsou také vážně ohroženi, nyní máte šanci semknout se a dát hlavy dohromady! Jako alternativu klasického tréninku můžete pro klienty připravit on-line lekce, vymyslete pohybové výzvy na sociálních sítích, individuální konzultace… Zkrátka udržte společně své klienty nadále v pohybu!

4. Dobrá komunikace s klienty zachrání váš byznys
Se svými klienty nadále aktivně komunikujte, to je naprostá priorita, na kterou byste se měli soustředit! Ideálně v tomto duchu: „Jsme tady pro vás i v této těžké chvíli. Nemůžeme se potkávat jako obvykle, ale cvičíme dále na sociálních sítích a naši trenéři jsou připraveni na individuální konzultace s vámi! My pro vás mezitím uděláme velký úklid a vylepšíme prostředí tak, abyste se u nás po otevření provozu cítili co nejlépe. Podpořte nás tím, že nebudete chtít vracet peníze, přerušovat nebo mrazit členství a budete s námi dále cvičit on-line. Jsme tu pro vás, a i v karanténě se vás snažíme udržet v pohybu a dobré náladě…“

5. Využijte čas nechtěného zavření na maximum
Přerušený provoz využijte k pořádnému úklidu, vymalování, k revizi strojů…, zkrátka k čemukoliv, co byste za normálního provozu těžko zvládli, nebo byste třeba i museli zavřít. Své klienty novinkami rozhodně potěšíte a doporučujeme je o nich i průběžně informovat, aby se mohli na znovuotevření náležitě těšit.

6. Sledujte Českou komoru fitness
Sledujte stránky a profily České komory fitness na sociálních sítích. Pracujeme za vás v podnikatelském prostředí, sledujeme nejnovější aktuality, komunikujeme s Hospodářskou komorou, s médii, přinášíme vám novinky a především rady, jak současnou situaci společně zvládnout.

7. V krizi hledejme příležitost!
Zdraví, kondice a dobré vztahy jsou dnes více než kdy jindy těmi nejzákladnějšími hodnotami. A právě my fitness profesionálové v tomto můžeme sehrát důležitou roli. Buďme aktivní a kreativní a dokažme, že stojíme za naším heslem Zdravé fitness pro zdravé Česko!

Zdroj: www.komorafitness.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *