Džemy ZEZEM ze severu Čech vsadily na nejkvalitnější české ovoce

Ruční výroba, velké kusy ovoce a minimum cukru. To jsou džemy ZEZEM. Pořádná dávka ovoce z celé České republiky vás nenechá na pochybách, že se vyrábí poctivě a s láskou. Ideální jsou na palačinky, křupavé vafle nebo loupáky. Jen si to představte, ráno s teplým kakaem a loupákem s tím nejlahodnějším džemem. To je sen!

„Víme, že zkušenosti jsou vzácné, proto jsme se rozhodli využít dlouholetou praxi z výroby marmelád, tradiční postupy a spojit to s dostupnými technologiemi dnešní doby,“ říká Vladimír Wünsch. Právě o zkušenosti jeho dědečka se výroba džemů ze severních Čech opírá. Ten vlastnil výrobnu marmelád za První republiky.

Základem džemů ZEZEM je to nejkvalitnější české sezónní ovoce a minimální obsah přidaného cukru. „Za každou skleničkou je poctivý výběr ovoce. Snažíme se podporovat tuzemské farmáře, proto při výrobě využíváme jen ovoce z České republiky. Každý džem, který si od nás zákazník koupí, projde našima rukama. Za kvalitou si proto opravdu stojíme,“ říká Vojta Novák, který je zodpovědný za výrobu ZEZEM.

V nabídce ZEZEM najdete džem jahodový, borůvkový, broskvový, švestkový, meruňkový, višňový a velmi oblíbený angreštový. Každé 300g balení obsahuje až 80 % toho nejkvalitnějšího českého ovoce. Momentálně je zakoupíte na oficiálních stránkách www.zezem.cz a od září i na online supermarketu Rohlik.cz. Opravdovou chuť ovoce si mohou vychutnat i vegani. Klidně i jen tak na lžičce.

Zdroj a foto: www.zezem.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.