Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Blízko k přírodě i v koupelně

Přírodní materiály slaví v interiérech svůj návrat a platí to i v případě tradičního masivu – dřevo je zkrátka v kurzu a jeho milovníci si přijdou na své i v koupelně! A že přitom rozhodně nemusí jít o „jen tak nějaký“ masivní nábytek, dokazuje letošní novinkové provedení skříněk a prvků z řady Invence! Čím jsou výjimečné?

„Současné interiérové trendy velí být blízko k přírodě a povyšovat koupelny z pouhých místností pro každodenní hygienu na přirozené oázy každodenní relaxace. I proto jsme u závěsných skříněk a zrcadla na desce řady Invence vsadili na čisté linie a elegantně zemitý vzhled přírodního dubu, který propůjčí koupelně příjemnou a útulnou atmosféru,“ uvádí Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku, a pokračuje: „Pro ty ještě náročnější, kterým samotná krása dřeva nestačí, je tady nová kombinace masivu s dalším aktuálním trendem – uhrančivým antracitem, a to navíc v exkluzivním lakovaném provedení ve vysokém lesku.“

Originální vzhled nového provedení jde navíc ruku v ruce s neotřelým designem umyvadlové skříňky Invence s ustupující zkosenou hranou, která chytře i elegantně kopíruje ergonomii lidské postavy. Přitom všem se samozřejmě není potřeba bát ani vlhkého koupelnového prostředí – kvalitní lakování je zárukou odolnosti samo o sobě a povrch masivu je ošetřen olejovoskovanou vrstvou. Tím pádem už nic nebrání, abyste se rozhodli splnit si sen o koupelně s výjimečným puncem přírody!

Závěsné skříňky Invence jsou v masivu k dostání v ceně od 13 040 Kč.

Zdroj a foto: www.drevojas.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *