Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Biodynamická pleťová ošetření v OliOla Organic Beauty studiu!

Oblíbené OliOla Organic Beauty studio po dlouhém lockdownu znovu otevírá a nově si pro své zákaznice připravilo i řadu novinek. Jednou z nich jsou unikátní biodynamická ošetření pleti značkou dieNikolai.

Značka dieNikolai je první biodynamická kosmetika z vinných hroznů na světě. S certifikátem Demeter splňuje nejpřísnější podmínky v biodynamice na celém světě. Biodynamické ošetření v sobě kombinuje sílu přírody, jemné hydratační složení výrobků, šetrné čištění pleti společně s příjemnou masáží obličeje, hlavy a dekoltu. V OliOla je tak dieNikolai alternativou k olejové kosmetice a je rovněž skvělou volbou pro vegany, problematickou a dehydratovanou pleť.

K dosavadním ošetření nově přibyla dieNikolai péče o pleť a dekolt (75min) a Péče o pleť a dekolt mini (45 min)

dieNikolai
péče o pleť a dekolt
Konzultace, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, hloubkové čištění pokožky obličeje čistícím bio pleťovým mlékem, pleťovým tonikem, peeling, masáž hlavy, ajurvédskou masáž pleti a dekoltu a stimulaci akupresurních bodů s lymfodrenáží. Ta uvolňuje napětí, aktivuje hluboká centra v mozku a obnovuje rovnováhu energií vašeho těla. Vyživující maska, masáž rukou. Závěrečná hydratace pokožky obličeje a dekoltu.
Časová náročnost: 75 min
Cena: 1790 Kč

dieNikolai
mini péče o pleť a dekolt
Konzultace, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, hloubkové čištění pokožky obličeje čistícím bio pleťovým mlékem, pleťovým tonikem, peeling, vyživující maska. Závěrečná hydratace pokožky obličeje a dekoltu.
Časová náročnost: 40 min
Cena: 1290 Kč

O značce dieNikolai:
Vinařská rodina Saahs pochází z Wachau, ze slunné oblasti Dunaje, kde již staří Římané před 2 000 lety zakládali své nejlepší vinice. Z kvalitních zdrojů a s láskou k přírodě se již více než 40 let ve vinařství Nikolaihof, jako jednom z prvních vinařství na světě, ztotožňují s antropozofickou filosofií doktora Rudolfa Steinera.

Biodynamické zemědělství v Nikolaihofu není jen způsob výroby, ale komplexní způsob života. Nejvyšším principem přitom je, aby se do zemědělství vkládalo co možná nejvíce síly a energie. A to také díky tomu, že v Nikolaihofu minimálně zasahují do přirozených procesů v přírodě.

Nejen během produkce a zpracování, ale i u obalů ani jiných součástech produktu nesmí být např. žádným způsobem využívány dřeviny vypěstované na jiném kontinentě (např. dřevo tropických dřevin). Důraz je kladen na maximálně efektivní a udržitelný způsob balení produktu (pro balení výrobku je např. zakázáno použití chlóru). Samotné složení pleťové kosmetiky nasvědčuje filozofii a přístupu k šetrné péči o pleť produkty, vyrobenými nejen z přírodních surovin, ale zároveň šetrným způsobem k životnímu prostředí.

Studio bio krásy OliOla  nedělá kompromisy mezi zdravím a krásou. Veškeré výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti byly bez škodlivých chemických substancí. Žádné parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aromata… nic takového v OliOla nenajdete. Vyškolený personál pracuje s přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair trade surovinami, organickými extrakty a esenciálními oleji. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu.

Ženám i mužům OliOla Organic Beauty studio nabízí komfort dopřát si v průběhu vlastního zkrášlení také oddych a pohodu v prostředí luxusního spa salonu.

Zdroj a foto: http://oliola.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *