Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Přírodní repelent od Nobilis Tilia

Nobilis Tilia zařadila do svého portfolia další novinku – přírodní repelent ve spreji s certifikací CPK. Obsahuje citronelu, levanduli a kadidlovník, jejichž vůně je milá našim čichovým vjemům, odpuzuje však komáry, klíšťata a jiný nepříjemný hmyz. Na rozdíl od klasických olejových repelentů má Repelentní sprej speciální jemnou emulzi, díky které se může používat jak na pokožku, tak na oblečení bez stop mastnoty.

Repelenty je dobré vybírat s přírodním složením, protože si je aplikujeme často i na velkou plochu pokožky. Proto by prvořadým zájmem měla být kvalita. Přírodní repelenty využívají jako účinné odpuzovací složky především silně vonné éterické oleje, které hmyz přirozeně odpuzují.

Repelentní sprej od Nobilis Tilia účinně chrání pokožku před hmyzem, jako jsou klíšťata a komáři. Obsahuje éterické oleje z levandule, citronely a kadidlovníku, jejichž repelentní účinky jsou obecně známé a prokázané. Pokožku podrážděnou bodnutím navíc zklidňují. Jejich jemná bylinkovo-citrusová vůně pozdvihne náladu a příjemně osvěží. Sprej má lehkou emulzní konzistenci, díky čemuž nezanechává pocit mastnoty. Repelentní sprej je šetrný k pokožce i k okolnímu prostředí. Sprej můžete nastříkat také přes oblečení. Pro udržení účinnosti doporučujeme aplikovat každé 3 až 4 hodiny. Díky praktickému spreji se snadno a rychle nanáší. Přípravek je určen i pro děti ve věku od 3 let a všem, kteří se chtějí chránit před nepříjemným hmyzem bez použití syntetických přípravků. Dopřejte si radost z pohybu a zážitků ve volné přírodě. Repelentní sprej v obsahu 100 ml zakoupíte na www.nobilis.cz za cenu 299 Kč.

Svatojánské slavnosti bylin
Dne 19.6. od 10.30 – 22:00 se v prostorách Nobilis Tilia na Vlčí Hoře uskuteční Svatojánské slavnosti bylin. Na bohatý program v čele s hudebníkem Ondřejem Rumlem se můžou těšit nejen dospělý, ale i děti. Jedná se o jedinečný rituál proměny, kdy se slaví začátek léta tancem, hudbou a dobrým jídlem. V Nobilis Tilia takto oslavují sílu letního slunovratu a poklady přírody již 15 let. Program naleznete ZDE: https://eshop.nobilis.cz/stranka/svatojanske-slavnosti-bylin.

Zdroj a foto: Nobilis Tilia

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *