Recept na tataráček

Připravte si tatarák a vylaďte ho do posledního detailu: co budete potřebovat?

Ingredience:

  • 3 žloutky
  • 3 lžičky nadrobno nasekané cibule
  • Špetka soli a pepře
  • Špetka mleté papriky
  • 1 lžíce kečupu jemného
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 4 stroužky česneku
  • Chleba na topinky
  • Tatarský biftek Mr. Natur

Maso promícháme s nasekanou cibulkou, kečupem, dijonskou hořčicí a žloutky. Přidáme mletou papriku, opepříme, osolíme a důkladně zamícháme. Do předehřáté trouby (na cca 150 °C) dáme nakrájený chleba, který necháme přibližně 5 minut opékat. Poté oloupeme česnek, potřeme jím opečený chléb a podáváme s tataráčkem.

Extra tip: Tatarský biftek Mr. Natur
Tatarský biftek Mr. Natur je vyroben podle České cechovny normy. Obsahuje 99 % kvalitního hovězího masa z výhradně českých chovů z okolí Příbramska. Že se jedná o skutečně české maso, stvrzuje symbol „Česká potravina“ na obalu. Je připravený akorát ke konzumaci, aby vynikla chuť kvalitního hovězího, nicméně i přesto si jej každý může dochutit podle sebe. Mr. Natur Tatarský biftek zakoupíte ve vakuovém balení 250 g za 69,90 v prodejnách Billa.

Zdroj a foto: Mr. Natur

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.