Podzim plný novinek v pekařství Paul

Široký sortiment francouzského pekařství PAUL obohatí letos na podzim nabídka nových teplých jídel. Zákazníci stále častěji míří do pekařství PAUL nejen pro čerstvé bagety a chleby, tradiční francouzské pečivo a lahodné zákusky, ale také na oběd s kolegy nebo lehkou večeři ve společnosti přátel. Tomuto trendu vychází PAUL vstříc a svou nabídku nyní doplňuje o teplá jídla, která nezapřou inspiraci francouzskou kulinářskou tradicí.

Milovníky sladkých pokrmů a neodolatelné vůně pravé vanilky potěší úžasně vláčný Croissant se šodó. Spojili jsme pro vás to nejlepší z české a francouzské kuchyně, přidali trochu PAUL styu a výsledek vás ohromí. Lahodná kombinace klasického máslového croissantu s jemnou omáčkou šodó vám připomene prázdniny u babičky nebo sváteční nedělní oběd. Pokrm se podává teplý a nejlépe chutná s výbornou kávou PAUL.

Nabídku postupně doplní i další teplá jídla, například Krůtí sous-vide s opečenými brambory a ratatouille. Křehká krůtí prsa doplňují lahodné opečené brambory a zeleninová směs ratatouille. Jemně dochucená směs pečeného lilku, cukety a papriky patří mezi francouzskou klasiku a tvoří k libovému krůtímu masu dokonalou přílohu. Díky použití kuchařské metody sous-vide, tedy pomalé přípravě ve vakuu při nízké teplotě, jsou krůtí prsa nádherně měkká, šťavnatá a plná chuti.

Zdroj a foto: Pekařství Paul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.