Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

Boříme mýty o aplikacích na telefonu Huawei

V posledních letech udělal Huawei na evropském trhu se spotřební elektronikou obrovský kus práce a stal se jedním z nejlepších výrobců smartphonů. Na rozdíl od jiných společností šel však Huawei mnohem dál, když představil AppGallery – svůj vlastní oficiální obchod s aplikacemi pro evropské i zahraniční uživatele. Navzdory tomu, že v Evropě začínala od nuly, netrvalo dlouho aby se uchytila – koneckonců jako společnost měli devítiletou zkušenost s vývojem AppGallery v Číně. Je na čase, abychom zbořili některý z častých mýtu ohledně Huawei.

1)    Nedostatek aplikací? To už nás netrápí.
AppGallery má momentálně stovky aplikací v každé kategorii, včetně těch světových i od lokálních tvůrců. Nejvíce se klade důraz na potřeby zákazníka a proto mají nyní na výběr z více než 141 000 aplikací, které fungují na HMS.

2)    Na telefonech HMS nefungují základní aplikace jako Facebook a Zoom. Omyl, fungují skvěle.
Zlí jazykové tvrdí, že zařízení Huawei HMS nepodporují a ani neposkytují přístup k nejběžnějším a nejoblíbenějším aplikacím na světě. To není pravda. Uživatelé si jedním kliknutím v AppGallery mohou stáhnout aplikace jako jsou: Facebook, Zoom, WhatsApp, TikTok, Snapchat, Tinder a Microsoft Office.

3)    Není nutné mít lokální aplikace. Právě naopak, v tom se lišíme.
Jedním ze základních kamenů strategie Huawei je poskytování místním komunitám vylepšené a relevantnější služby. AppGallery je přístupná spotřebitelům ve více než 170 zemích a regionech, kteří oceňují aplikace, které jsou pro ně zaměřeny. Společnost Huawei díky tomu navázala partnerství s místními poskytovateli obsahu, kteří ví, co místní chtějí a mohou tak přidávat další vylepšení, jako jsou propagační akce, poukázky a dárky zdarma.

4)    Chybí aplikace od Googlu. Huawei proto přišel s vlastní alternativou.
Huawei vybudoval portfolio vlastních aplikací jako fantastickou alternativu k aplikacím od Googlu. Prohlížeč Huawei poskytuje stejné plynulé a bezproblémové uživatelské prostředí, jaké se běžně používá v prohlížeči Chrome. Telefony HMS jsou předinstalované s Petal Maps, nabízejí Huawei Assistant a cloudovou službu pro bezpečné ukládání obrázků, videí, kontaktů a poznámek. Huawei telefony jsou také dodávány s peněženkou, do které lze ukládat věrnostní karty, kupóny a přístupové karty. K dispozici je také Video pro přístup k televizním seriálům, filmům a dokumentům a Hudba. Zákazníci se na tyto plně funkční aplikace s bohatými funkcemi spoléhají každý den, a to i pomocí našeho Mail Client, který je propojený s  Gmailem, abyste měli přístup k všem svým e-mailům.

5)   Je těžké získat aplikacetak to Huawei zjednodušil.
Společnost Huawei zajistila, že v AppGallery existuje jediný vstupní bod pro stahování všech aplikací, což zahrnuje také řešení v podobě Petal Search. Zákazníci mohou snadno najít to, co hledají, se vší jistotou, že to lze bezpečně stáhnout z obchodu s aplikacemi. Huawei také spolupracuje přímo s vývojářem aplikace nebo poskytovatelem obsahu, pro zajištění odkazů na jejich aplikace, které budou zahrnuty přímo z jejich webových stránek, aby bylo možné plynule a okamžitě stahovat.

6)  Je nedostatek globálních aplikací nabízejících každodenní služby. Existuje aplikace na všechno.
Ironie tohoto mýtu je v tom, že Huawei podporuje řadu alternativ pro vysoce profilované servisní aplikace. Bolt je skvělým příkladem, jedna z nejrychlejších, nejbezpečnějších a nejspolehlivějších dostupných služeb spolujízdy, který si vybudovala záviděníhodnou pověst díky své konkurenceschopnosti a nyní konkuruje Uberu na klíčových trzích v Evropě. Deezer je aplikace, která je všeobecně uznávaná, nabízí skvělou kvalitu zvuku i ceny a je k dispozici na AppGallery, spolu s další aplikací pro streamování hudby Tidal.

Petal Maps je jednou z nejoblíbenějších služeb aplikací Huawei, která byla rozšířena o spolupráci se společnosti TomTom a místními poskytovateli obsahu, aby bylo zajištěno, že nabízí vysoce přesné mapové služby. Například v Polsku Huawei spolupracuje s AutoMapa, mapovou službou, která poskytuje datové body pro místní vylepšení Petal Maps, a nejedná se o jedinou zemi, ve které dochází k tomuto druhu spolupráce.

7)     Některé kategorie nemají velkou nabídku. Huawei neustále vynakládá úsilí na rozšiřování kategorií.
Posledních osmnáct rušných měsíců se Huawei soustředil na řešení klíčových kategorií aplikací a zaplňování mezer. Společnost upřednostnila určitá odvětví, jako jsou finance, navigace, životní služby, sport a doprava. Vezměme si jako příklad finance, AppGallery nyní uvádí téměř všechny bankovní aplikace v mnoha zemích regionu, včetně Polska, Rakouska, Turecka, Slovinska, Chorvatska a Srbska a mnoha dalších zemích. V Česku například v posledním měsíci uvedli RaiPay a Curve.

Huawei nyní představuje nový přírůstek do série nova s HMS, tentokrát s přídomkem 9, díky kterému se o tom můžete přesvědčit i vy sami, jak funguje AppGallery a její aplikace. Huawei nova 9 je dynamický, stylový a nezávislý smartphone, výkonný osobní asistent určený pro lidi, kteří jsou zaneprázdnění, žijí s aktuálními trendy, jsou kreativní a aktivní celý den. Huawei nova 9 zabalila 4 300 mAh do tříelektrodové jednojádrové baterie, aby poskytovala celodenní podporu a zároveň udržela zařízení malé a lehké. Díky podpoře systému 66W Huawei SuperCharge dosáhnete úplného nabití za 38 minut. Huawei nova 9 díky pokročilým režimům denního a nočního fotografování umožňuje zachytit důležité životní okamžiky ve dne i v noci. Díky systému Ultra Vision, který zahrnuje hlavní fotoaparát RYYB Ultra Vision o rozlišení 50 MP, ultra širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 MP, hloubkový fotoaparát o rozlišení 2 MP, čtyřcentimetrový makro fotoaparát a přední fotoaparát s rozlišením 32 MP, budete moci pořizovat vynikající portréty, panoramata, fotografie z nočního města nebo fotografie zblízka.

Zdroj a foto: https://consumer.huawei.com/cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *