Ve francouzském pekařství PAUL si Advent umí opravdu užít. Letos své zákazníky překvapí hravou novinkou, která potěší malé i velké. Čokoládová tartaletka se sobem je nejen kouzelnou kombinací lahodných chutí, ale upoutá na první pohled i vaše oči. Z oblíbené tartaletky s náplní z kvalitní hořké čokolády na vás vykoukne zvědavý sobí obličej vytvořený z čokolády, křehkých pusinek a poloviny minimakronky. Minimakronka patří k ikonickým produktům pekařství PAUL, proto jsme ji při vytváření tohoto vánočního produktu nemohli opomenout. V roce 2019, který ještě nebyl poznamenaný pandemií Covid19, prodalo pekařství PAUL přes 600.000 minimakronek.

Neodolatelný Éclair Paris Brest vám každým soustem připomene, jak sladké jsou Vánoce. Dominantní chuť mandlí se skvěle snoubí s lehkostí odpalovaného těsta. Tento oblíbený zákusek byl poprvé upečen před více než sto lety – v roce 1910 na počest cyklistického závodu Paříž – Brest – Paříž. Éclair znamená francouzsky „záblesk“ a jsme si jisti, že ve vás zmizí skutečně rychlostí blesku.

Při svých nákupech nezapomeňte ani na mimořádně oblíbenou Vánočku. I letos jsme ji upekli z poctivého máslového těsta s pořádnou dávkou rozinek sultánek a ozdobili křehkými plátky mandlí a křupavými krystalky cukru. Poctivá příprava tradiční vánočky je skutečně náročná, s kynutím a pečením zabere téměř tři a půl hodiny. V pletení vánočky jsou naši pekaři skutečnými mistry, těm nejšikovnějším zabere upletení jedné vánočky jen 15 sekund. Samozřejmě se vše musí ještě utáhnout a zpevnit, aby byl výsledek skutečně dokonalý. Denní kapacita pekařství PAUL je 900 vánoček a několik dní před Vánoci je pravidelně beznadějně vyprodaná. Pokud tedy chcete mít jistotu, že vánočka na vaší sváteční tabuli nebude chybět, zarezervujte si ji buď na e-shopu s vyzvednutím na prodejně, nebo přímo na některé z našich více než 20 poboček. Vánočka se v pekařství PAUL bude prodávat za stejnou cenu jako v loňském roce.

Aktuální informace o provozní době poboček najdete na paul-cz.com.

Zdroj a foto: Pekařství Paul