Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Do koupelny s cappuccinem

Cítíte tu vůni? A k tomu 1,4 milimetru síly plně barevného materiálu? Řeč tentokrát není o lahodné kávě, nýbrž o akrylátovém nábytku v lesklých cappuccinových tónech, který lehce snese zatížení koupelnového prostředí. Ve spojení s  možností opravitelnosti drobných oděrů jeho lesklého povrchu vzniká pro koupelnovou sestavu naprosto žádoucí kombinace.

Na čelní stranu akrylátových dvířek T.acrylic je nalisována 1,4 milimetru silná vrstva akrylátu, která je barevně shodná se zadní stranou dvířek i jejich hranami. Tato silná vrstva zaručuje velmi hlubokou probarvenost povrchu, díky čemuž je sytost cappuccino barvy zaručena. Navíc je povrch dvířek T.acrylic UV stabilní, a tím barevně stálý, a proto nám kávový odstín nikdy nevybledne. Praktičnost nábytku v koupelně podtrhuje jak samotné hranění materiálu PUR lepidly, která zajišťují odolnost vůči působení vlhka i tepla až 100°C, tak možnost opravitelnosti drobných poškození v lesklém povrchu,“ popisuje Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek, a pokračuje: „Dvířka v cappuccinovém barevném provedení zachovají koupelně na pohled světlost a vzdušnost, ale na rozdíl od často využívané bílé varianty jí dodají na jemné útulnosti.“ Vychutnejme si tak plnými doušky koupelnové cappuccino i u nás doma.

Zdroj a foto: www.trachea.cz, www.overface.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *