Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Udolají nebohého Franka jedy? Chlap na Nově pokračuje devátým dílem

Ondřej Frank (Tomáš Maštalír) začíná mít vinou jedů, které nevědomky užívá místo léků, velká starosti s pozorností a koordinací pohybů. Právě na to čeká primář Sýkora (Jiří Dvořák), jehož cílem je dostat Franka co nejrychleji pryč z nemocnice.

Navzdory tomu se Ondřej snaží pomáhat se stanovením přesné diagnózy nového pacienta, který se po letech soužití chystá na svatbu se svou partnerkou. Frank mu pomůže ujasnit, co je v životě skutečně důležité. Souběžně s tím lékaři na oddělení řeší případy dvou žen, která snad nemohou být svým přístupem a osobním nastavením rozdílnější. Přesto je jejich osud propojí v těžké situaci. K tomu všemu se také mění poměry na oddělení. Zejména Eva (Andrea Růžičková) se snaží posunout v životě dál. Ráda by navázala hlubší vztah s Adamem (Ivan Lupták). Ten si ale stále pečlivě střeží své soukromí a odmítá do něj kohokoliv pustit…

Co se stane dál mohou diváci sledovat dnes od 20:20 na obrazovce televize Nova. Desátý díl pak najdou na Voyo o týden dřív, tj. rovněž ode dneška 5. května.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *