Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Kam vyrazit v létě za koupáním? Jedině do malého Mexika v Aquapalace Praha!

Je tady léto, horko a přemýšlíte, kam se jít s dětmi zchladit? Je hned několik možností, jak si užít tropické dny u vody. Avšak pokud zrovna nepatříte mezi milovníky přírodních koupališť, jako jsou třeba biotopy, rybníky a vodní nádrže, navštivte mexickou oázu zábavy, relaxu a adrenalinu v čestlickém aquaparku. Děti si vyberou z mnoha vodních aktivit, svezou se na nejdelším tobogánu v České republice či zažijí pořádnou dávku dobrodružství.

Síla letních paprsků nabírá na síle a vy hledáte místo, kde byste si mohli užít vodní radovánky? Existuje hned několik variant, ze kterých lze vybírat. Někdo raději uvítá koupání na odlehlém přírodním koupališti, jiní zase kvalitní služby, servis a pevnou půdu pod nohami s průzračně čistou vodou v bazénu.

Od rybníku rovnou do Mexika
Pokud nepatříte mezi fanoušky koupání v přírodě a upřednostňujete spíše místo, kde si budete připadat jako v exotice, navštivte jeden z největších aquaparků ve střední Evropě. V Aquapalace Praha si užijete společně s dětmi spoustu zábavy, adrenalinu ale i zaslouženého relaxu. Na vlnách Mexika, které se stalo hlavním tématem pro letošní sezónu, zažijete mnoho dobrodružství ve vodě ale i na souši. Budete si moci vyzkoušet chuť tradičního jídla, osvěžujících drinků, ale i si třeba zatancovat do rytmů mexické hudby. Olé!

Cesta z hlubin do Vesmíru
Pro větší odvážlivce a milovníky vesmírné tématiky si Aquapalace Praha připravil cestu do Vesmíru. Nevěříte? Stačí si jen nasadit VR brýle, které vás na tobogánu MAGIC TUBE přenesou přímo do Vesmíru. Proletíte se mléčnou dráhou, spatříte meteorit či zahlédnete černou díru.

Zasloužený relax
V případě, že si budete chtít užít chvilku o samotě, můžete děti svěřit do péče místních animátorů a vybrat si z některých ozdravovacích či zkrášlovacích procedur ve Spa & Wellness. Přímo dokonalý odpočinek nabídne největší Saunový svět v České republice. V Saunovém světě čeká na návštěvníky 18 saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na římské lázně, finské sauny a venkovní část s vířivkou a ochlazovnou.

Foto: archiv Aquapalace Praha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *