Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíSoutěž

Zkuste se umýt v kečupu!

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Balíček kečupového mýdla vyhrává Michal H., Liberec; Eleanor K., Mladá Boleslav a Jan W., Jihlava. Výhercům gratulujeme!

Kečupové mýdlo je to pravé pro každého, kdo hledá neotřelý dárek, nebo si vždycky chtěl zkusit namydlit se kečupem.

Mýdlo vzniklo v dílně české designérky Heleny Heinz, která se s výzvou vytvořit kečupové mýdlo, popasovala s láskou, emocemi a pokorou. Ať už jste tedy nadšenci do rajčatového kečupu, nebo blázni do hygieny – mýdlo inspirované značkou Heinz vám umožní vychutnat si na vlastní kůži esenci rajčat, soli, pepře, bylinek a octu, které představují hlavní ingredience světoznámého kečupu. Mýdlo neobsahuje žádná umělá barviva, příchutě ani konzervační látky a je vhodné i pro vegetariány a vegany.

Tři výherci se mohou těšit na dárkové balení kečupového mýdla.

Soutěžní otázka: Kolik metrů za sekundu nesmí přesáhnout tekutost kečupu Heinz, aby si zanechal svou jedinečnou strukturu?
a) 0,0125 m/s
b) 1 m/s
c) 0,1 m/s

Nápovědu a více o produktu můžete zjistit na facebookové i webové stránce Heinz.

Správnou odpověď zasílejte na mail: soutez@tojesenzace.cz do 15.1.2023. Do předmětu uveďte: Mýdlo Heinz. Vyhrává 350., 450. a 550. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: https://www.heinz.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *