Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Aspoň Tohle!

Sedm milimetrů tenký betonový rámeček, šest nadšenců a téměř rok vytrvalé práce… české umělecké betonářství Aspoň Tohle se postavilo výzvě výrobce OBZOR Zlín, které hledalo nového dodavatele betonových rámečků pro své vypínače a zásuvky DECENTE – a obstálo!

„Beton je velmi individuální materiál. Z předchozích zkušeností jsme věděli, že zpracovat jej do stabilní formy tak malé plochy je náročnou záležitostí, jelikož je třeba připravit speciální směs a vychytat správný technologický postup. Proto jsme hledali výrobce, který naše zadání dokáže splnit,“ říká Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu.

Jak přibližuje Antonín Sláčík z Aspoň Tohle: „Čelili jsme celé řadě úskalí – od striktních rozměrů, přes barevnost, až po strukturu. Přitom jakákoli drobná změna měla nepředvídatelné dopady. Například řidší betonová směs se zalila do všech záhybů formy rámečku, ale eliminovala požadované charakteristické póry, které vznikají drobnými vzduchovými bublinami. Hustá směs naopak vytvořila žádoucí strukturu, ale beton se nedostal do všech zákoutí a navíc dozrál do jiného barevného odstínu.“

Šest nadšenců z Aspoň Tohle se ale nevzdávalo a nakonec se jim po bezmála roce jejich píle přes mnohé nezdary vyplatila. Díky nim může OBZOR Zlín svým zákazníkům nadále nabízet atraktivní betonové vypínače a zásuvky DECENTE, a to v poctivé české kvalitě.

Zdroj a foto: www.obzor.cz a www.aspontohle.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *